Obavijesti

Sport

Komentari 106

Jurčić: Sammir je bio najbolji hrvatski igrač protiv Škotske

Jurčić: Sammir je bio najbolji hrvatski igrač protiv Škotske
1

Dinamov trener otkrio je da Krstanović i Beqiraj već pregovaraju s drugim klubovima, a i Šime Vrsaljko je na izlaznim vratima te se za njegovu poziciju traži novi igrač

VIDEO

Dinamo će na ljetnim pripremama igrati protiv ljubljanske Olimpije, Videotona, Metalista i Bilićeva Lokomotiva. Jedan od onih koji će kasniti na pripreme je novi igrač El Soudani te će se priključiti tek 25. lipnja, jer 15. lipnja igra za reprezentaciju, a dva dana kasnije se ženi. No u Maksimiru bi moglo biti još odlazaka i dolazaka ovoga ljeta.

- Do kraja prijelaznog roka neki napadači će napustiti klub, Krstanović i Beqiraj već pregovaraju s drugim klubovima - rekao je Kruno Jurčić ne želeći otkriti o kojim se kupcima radi te nastavio:

- Nekorektno je da se priča o nekakvoj megamomčadi jer onda sve pada na moja leđa. Po uloženom novcu vidi se da to nije megamomčad, neki su igrači imali problema i rupa u karijeri. Doveli smo dobre igrače, ali to nikako nije megamomčad.

El Soudani je igrač baš po Kruninom ukusu.

- Gledao sam El Soudanija i prije, najviše mi je legao od svih ovih pojačanja. Plijeni željom, agresijom... Konačno smo riješili problem bočnih igrača. Sve prave momčadi na tim pozicijama imaju vrhunske igrače.

Sammir bi ovoga ljeta mogao otići, a iako su mu navijači na Maksimiru zviždali, Jurčić smatra da je bio odličan protiv Škotske.

- On želi otići, to nije tajna. Odmah bih potpisao da igra kao protiv Škotske gdje je bio naš najbolji igrač. Ipak, iz Lokomotive smo povukli Antolića za svaki slučaj ako Sammir ode. Tražimo zamjenu i za Šimu Vrsaljka, a dok je ne nađemo na njegovu mjestu će igrati Jerko Leko - otkrio je Jurčić.

Problem je Miglioreovo nepoznavanje jezika

Novi Dinamov golman Pablo Migliore ne govori hrvatski jezik, a to bi mogao biti problem.

- E to su veliki problemi. On nije naučio ni ono najosnovnije. Čak je i Addy imao problema jer nije razumio Kelavu, a godinu i pol je igrao u Beogradu. Znate koji je još problem? El Soudaniju od 10. srpnja počinje ramazan kad muslimani poste od jutra do mraka.

Ždrijeb za Ligu prvaka je sve bliže.

- Jako je bitna sreća, toga smo svjesni. Već na startu možemo dobiti Ludogorec, a možemo i neke Maltežane. Moj cilj je napraviti iskorak i prezimiti u Europi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 106
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku