Obavijesti

Sport

Komentari 36

Jurčić: Zadovoljstvo je veliko; Soudani: Mogli smo zabiti još

Jurčić: Zadovoljstvo je veliko; Soudani: Mogli smo zabiti još
1

Možda bih htio da smo malo mirniji bili u nastavku utakmice i pokazali više rutine jer će nam to itekako trebati u europskim utakmicama ispred nas, rekao je Jurčić

VIDEO

Nogometaši Dinama odigrali su odličnu utakmicu u Tiraspolu te pobjedom protiv Sheriffa 3-0 izborili četvrto pretkolo Lige prvaka. Trener 'modrih' Kruno Jurčić bio je vrlo zadovoljan nakon utakmice.

- Pokazali smo da smo bolja momčad, prošli dalje i naravno da je zadovoljstvo veliko. Imali smo bolje i lošije periode igre, ali uglavnom smo dominirali i prolaz ni u jednom trenutku nije bio upitan. Sheriffu želimo puno sreće u Europskoj ligi, a po našim planovima idemo dalje - rekao je Jurčić, a prenose službene stranice Dinama.

Jurčić je istaknuo kako se nadao da će momčad u nastavku pokazati malo više rutine.

- Možda bih htio da smo malo mirniji bili u nastavku utakmice i pokazali više rutine jer će nam to itekako trebati u europskim utakmicama ispred nas, no u svakom slučaju možemo biti jako zadovoljni izvedbom u Moldaviji.

U petak je ždrijeb četvrtog pretkola Lige prvaka na kojem će Dinamo biti nositelj.

- S nekim od tih momčadi smo već igrali pa ih nešto bolje znamo nego druge, ali u svakom slučaju tamo nema slabe momčadi. Naravno, ipak nam je lakše kada smo ponovno nositelji, no svih pet mogućih protivnika su kvalitetne momčadi - zaključio je Jurčić.

Soudani: Trebali smo zabiti još golova

Jurčič itekako može zadovoljan učinkom napadača u Tiraspolu. Zabili su sva trojica, Fernandes, Soudani i Čop

- Znali smo da nam neće biti lako, ali isto tako smo bili uvjereni da smo bolja momčad i opet smo to pokazali na terenu tako da je naš prolaz zaslužen. Gol? Naravno da nam je moj gol olakšao stvari jer je bilo jasno kako smo već tada u golemoj prednosti, ali nije uopće bitno tko je zabio nego da smo ostvarili cilj i prošli dalje - rekao je Fernandes, dok je Soudani istaknuo kako su 'modri' mogli zabiti još koji gol večeras.

- Nova dobra utakmica, ponovno smo pokazali da smo bolji od njih i naš prolaz je "čist". Kao i u Zagrebu, mogli smo i ovdje zabiti još nekoliko golova, ali i ovo je više nego dosta kako bismo prošli dalje; po to smo i došli u Moldaviju. Sada ćemo s nestrpljenjem čekati petak kako bismo saznali koja će nam momčad biti zadnja prepreka prije Lige prvaka - rekao je Alžirac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'
U SUDAČKOJ NADOKNADI

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'

Čudesne scene u Madridu. Bayern je do 88. imao finale Lige prvaka na Wembleyju, Tuchel je izvadio napadače Kanea, Musialu, Sanea... A džoker s klupe Joselu zabio je dva gola i preokrenuo utakmicu

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto
'MODRI' IMAJU INTERES

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto

Rezultat Borussije Dortmund u finalu Lige prvaka utjecat će i na status hrvatskih klubova u kvalifikacijama za europska natjecanja. Modri će navijati protiv njemačkog kluba, a Rijeka za njega
Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...
SPREMA SE TRANSFER

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...

S Petkovićem je situacija složenija. Već mu je 29 godina, klub na njemu ne može zaraditi ni približno koliko bi izgubio njegovim odlaskom. A ni Bruni se ne odlazi u egzotiku, jedino ako pokuca na vrata klub iz 'liga petice'...