Obavijesti

Sport

Komentari 101

Jurčić: Zdravko i ja sve smo izgladili, nazvao me i čestitao

Jurčić: Zdravko i ja sve smo izgladili, nazvao me i čestitao
1

Zdravko Mamić izašao je iz autobusa zbog nesporazuma oko tretmana igrača koji su ostali u Zagrebu, rekao je Kruno Jurčić. Nema tu velikog sukoba, dodao je Kruno

VIDEO

Dan prije utakmice sa Sheriffom, u autobusu koji je dinamovce vozio prema avionu, sukobili su se Zdravko Mamić i Kruno Jurčić. Zdravko je naprasno izletio iz autobusa i otišao na odmor u Dubrovnik.

- Bio je to nesporazum oko tretmana igrača koji su ostali u Zagrebu. Ja sam htio da na put idu svi moji pomoćnici, a Zdravko je razmišljao drugačije. Htio je da netko od njih ostane u Zagrebu. Reagirao je kako je reagirao. Pa svi mi imamo svojih trenutaka. Svađe su u poslu uvijek moguće. I ja nekad burno reagiram pred igračima u svlačionici. Stres je sastavni dio ovog posla - komentirao je Kruno Jurčić svađu s izvršnim predsjednikom.

- Nema tu nekog velikog sukoba. Sve je već riješeno. Zdravko se javio nakon utakmice sa Sheriffom. Čestitao je na sjajnoj partiji i rekao je kako je jako zadovoljan zbog svega. Sretan je - otkrio je trener Dinama i dodao:

- Svi su u klubu jako zadovoljni. Nitko se nije nadao da će nam ići ovako dobro. Prodajemo i kupujemo igrače, a sad počinje stizati i novac od LP-a. 

Nasmijao se Jurčić kad je čuo kako nitko ne bi htio Dinamo u ždrijebu. 

- To je dobro znati. Ja nemam neku posebnu želju. Hvala Anti Čačiću, koji nam je s Mariborom omogućio da budemo nositelji. Dosta nam je olakšao, napravio je veliku stvar.

Utakmica i gostujuća pobjeda nad Sheriffom 3-0 bila je jedna od najboljih Jurčićevih na klupi Dinama u sva tri mandata. Navijači koji su utakmicu gledali na TV-u, nisu se trebali previše nervirati, a to je doista rijetkost kad su u pitanju Dinamove europske utakmice posljednjih sezona.

- Zabili smo prvi gol na vrijeme i sve je bilo lakše. To je odlika velike momčadi. Odigrali smo sjajnu utakmicu. Vidim da mnogi hvale našu igru - kaže Kruno.

Jurčićev Dinamo izgleda odlično u zadnje vrijeme. Dominira, igra baš lijepo za oko, stvara dosta prilika, a u Tiraspolu se protiv Sheriffa napokon popravila i realizacija. Zabila su sva tri napadača - Fernandes, Soudani i Čop.

- Bit će to, vjerujem, sve bolje. Pa mi smo od početka priprema težili atraktivnoj igri. Nama i bočni igrači stoje dosta visoko. I napadači će sve više zabijati. Moramo znati da su Fernandes i Čop imali duže stanke i da se to odrazi na realizaciji - kaže Kruno Jurčić.

Dinamova trenera posebno veseli jedna stvar. Prije nekoliko dana nahvalio je sjajnog 20-godišnjeg golmana Olivera Zeleniku, a sad nije propustio nahvaliti i ostale članove obrane.

- Nismo primili gol u sedam utakmica. To treba potencirati. Obrana nam daje čvrstoću i sigurnost. Nije lako odigrati četiri utakmice u Europi a da ne primite gol. To me veseli. Prilike koje nam stvaraju većinom dolaze iz naše ‘zajebancije’ i samo to trebamo promijeniti - završio je jučer dobro raspoloženi Kruno Jurčić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 101
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače