Obavijesti

Sport

Komentari 106

Jurecki: Igrali smo kao curice, Bielecki: Ma, bili smo preslabi

Jurecki: Igrali smo kao curice, Bielecki: Ma, bili smo preslabi
1

'Kauboji' su razbili Poljake usred Krakowa 37-23 i ispisali novu stranicu povijesti u hrvatskom rukometu. Poljaci su još uvijek zapanjeni nakon šokantnog poraza

VIDEO

Dan nakon najveće pobjede u povijesti hrvatskog rukometa, one nad Poljacima za prolaz u polufinale 37-23, poljski rukometni svijet još je u šoku. Kako objasniti onakav debakl pred 15 tisuća svojih navijača u Krakowu.

- Ja sam odgovoran za ovo što se dogodilo. Nitko nije odgovoran osim mene. Borili smo se da se Europsko prvenstvo organizira u našoj državi, a sada se moram ispričati obožavateljima. Poštujem Hrvatsku rukometnu reprezentaciju, ali izgubiti 14 razlike je previše - rekao je izbornik Poljske Michael Biegler.

Hrvatska je bila poletna, lepršava, čvrsta u obrani, povezana... Hrvatska je odigrala najljepšu utakmicu u povijesti hrvatskog rukometa.

- Poznati su po svojoj čvrstoj obrani i to su pokazali u ovoj utakmici. Naša momčad je bila preslaba da bi ju razbila. Teško je to... Nekad je protivnik bolji i ne možeš ništa napraviti protiv toga - rekao je Karol Bielecki za poljski sportski list Przegląd Sportowy.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Cijelu situaciju možda je i najbolje opisao najbolji poljski rukometaš i, u jednom trenutku, najbolji strijelac prvenstva Michael Jurecki. Inače, Jurecki nam je jučer zabio samo jedan gol.

- Igrali smo kao curice - rekao je srednji vanjski Jurecki.

Hvalospjeve o našem bedemu, našoj obrani možemo slušati do prekosutra. Poljski rukometaš Bartosz Konitz je bio "očaran".

- I prije nego što je igra počela, Hrvatska je imala dobru obranu... Zbog nje smo imali najveće probleme - zaključio je Konitz.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 106
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića