Obavijesti

Sport

Komentari 1

Juriću bodovi golom Cholovog sina, Nestorovski ponovo zabio

Juriću bodovi golom Cholovog sina, Nestorovski ponovo zabio
1

Genoa našeg trenera Ivana Jurića upisala je svoju treću pobjedu u za njih šest odigranih kola. Slavili su na nezgodnom gostovanju kod Bologne golom sina Chola Simeonea, Giovannija

VIDEO

Nakon sigurne pobjede Juventusa na krilima Gonzala Higuaina kod Empolija (0-3), njihovi glavni konkurenti s juga Italije zastali su u Bergamu. Momčad Atalante dobila je Napoli 1-0 golom Petagne u devetoj minuti te tako priredila prvo manje iznenađenje u sedmom kolu Serie A.

Napoli je pokušavao napadati, ali čim bi se dodatno otvorili, Atalanta bi preko brzonogog Alejandra Gomeza stvara opasnosti ispred Pepea Reine. Poslije ovog poraza Napoli je ostao na 14 osvojenih bodova, četiri manje od vodećeg Juventusa. Marko Rog i Ivan Strinić nisu ulazili u igru.

Cholov sin ponovo razveselio Jurića

Genoa našeg trenera Ivana Jurića upisala je svoju treću pobjedu u za njih šest odigranih kola. Slavili su na nezgodnom gostovanju kod Bologne golom Giovannija Simeonea, sina ponajboljeg svjetskog trenera iz Atletico Madrida, Diega 'Chola' Simeonea. I sin je očigledno 'pokupio' pobjedničke gene, a ovo mu je bio drugi gol u Serie A, drugi u posljednje dvije utakmice također. 

Bila je to inače vrlo nervozna utakmica gdje su gledatelji u prvih 45 minuta vidjeli šest žutih odnosno jedan crveni karton za domaćeg stopera Danielea Gasteldella. U 77. minuti Simeone je pogodio na asistenciju Urugvajca Diega Laxalta, a u 85. minuti Jurićev stoper Santiago Gentiletti također je zaradio crveni karton poslije dva žuta. Baš kao i domaći Gastaldello.

Da show bude potpun, domaći veznjak Blerim Džemaili dobio je u 87. minuti izravan crveni karton od suca Maresce.

Nestorovski zabio u dramatičnoj utakmici

Prava drama se odvijala i u Genovi gdje je Sampdorija ugostila Palermo u kojem nastupa naš golman Josip Posavec te prošle sezone najbolji strijelac HNL-a Makedonac Ilija Nestorovski.

U 60. minuti Nestorovski je zabio za 0-1 što je bio njegov treći gol u Serie A ove sezone, a gost sa Sicilije je čuvao pobjedu sve do posljednjih sekundi. Sigurni Josip Posavec ipak je savladan u 95. minuti golom Portugalca Brune Fernandesa, dok je tri minute prije toga Palermo ostao s igračem manje zbog drugog žutog kartona veznjaka Gazzija.

Cagliari je upisao drugu uzastopnu domaću pobjedu. Poslije rušenja Sampdorije u ponedjeljak, danas su pronašli način kako slomiti davljenika Crotonea. Zabili su Di Gennaro i Padoin za domaće.

Od 18 sati igraju Milan i Sassuolo na San Siru te Torino i Fiorentina na Olimpicu, a od 20 i 45 na rasporedu je veliki derbi kola između Rome i Intera u Rimu.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa
VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna
MAESTRO NA DJELU

VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna

Bayern i Real remizirali su u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka (2-2). Luka Modrić dobio je posljednjih 15-ak minuta i pokazao klasu u nekoliko minuta