Obavijesti

Sport

Komentari 22

Juve bacio udicu u Barcelonino dvorište: Griezmann dolazi kao zamjena za Cristiana Ronalda?

Juve bacio udicu u Barcelonino dvorište: Griezmann dolazi kao zamjena za Cristiana Ronalda?

Ronaldo bi na kraju sezone mogao napustiti Juventus, a čelnici kluba već su 'bacili oko' na njegovu potencijalnu zamjenu. Izbor je pao na Griezmanna koji je razočarao u Barceloni

VIDEO

Juventusova i Barcelonina sezona može se poistovjetiti po mnogočemu. I jedni i drugi su razočarali u prvenstvu te ostali bez naslova unatoč brojnim zvijezdama, oba kluba ispala su u osmini finala Lige prvaka, a jedina utjeha im je Kup.

Pokretanje videa...

Juventus slavi trofej kupa 00:47

No, imaju i još nešto zajedničko. A to je da bi i jedni i drugi mogli krenuti u remont nakon kraja sezone. Pa su odlučili međusobno trgovati. 

Cristiano Ronaldo (36) je na korak od odlaska iz Torina. Najavljuju talijanski mediji koji pišu kako se Portugalac već neko vrijeme osjeća usamljeno i nezadovoljno u 'staroj dami'. O tome će uvelike ovisiti hoće li Juventus izboriti Ligu prvaka, no u slučaju da ne uspije, čelnici su se očito već pomirili s tim da bi mogli ostati bez Ronalda pa su pripremili zamjenu za njega, pišu talijanski mediji.

Serie A - U.S. Sassuolo v Juventus

Izbor je pao na igrača Barcelone Antoinea Griezmanna (30) koji je na Camp Nou došao prije dvije godine za ogromnih 120 milijuna eura, ali obzirom na ono što je pokazao, nije opravdao ni polovicu navedenog iznosa. Nikada se nije u potpunosti adaptirao, u 98 utakmica zabio je 34 gola, a to je, za toliko plaćenog igrača, premalo.

Novi predsjednik Joan Laporta pokušava na sve načine pokrpati minus koji je nastao u blagajni, a jedna od opcija je prodaja Griezmanna. Juventus je jedan od zainteresiranih, no taj posao ovisi o tome hoće li Ronaldo ostati ili otići.

Osim francuskog napadača, na izlaznim vratima su Braithwaite, Umtiti, Coutinho, Dembele, Pjanić, a pitanje je što će biti s Leom Messijem koji je htio otići još prošle sezone nakon sukoba s bivšim predsjednik Bartomeuom. Ovaj put je situacija drugačija, Argentincu ugovor istječe na ljeto i nitko ga neće moći zaustaviti. A pitanje je što se u njegovoj glavi vrti nakon što je klub i ove sezone ostao bez naslova u prvenstvu.

Kako god, zanimljivo razdoblje je pred nama.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'
Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi