Obavijesti

Sport

Komentari 273

Remi u Torinu: Ronaldo i Bale zaustavili su sjajni Juventus

Remi u Torinu: Ronaldo i Bale zaustavili su sjajni Juventus
16

Juventus i Real Madrid odigrali su 2-2 u Torinu 4. kolu Lige prvaka. 'Stara dama' je povela preko Vidala, Ronaldo i Bale su preokrenuli na 1-2, a bod je donio Llorente

VIDEO

Nakon samo dva boda osigurana remijima protiv Copenhagena i Galatasaraya te poraza od Real Madrida na Santiago Bernabeuu prije dva tjedna, nogometaši Juventusa htjeli su se iskupiti svojim navijačima za slabije nastupe i revanširati se 'kraljevskom klubu' kako bi se vratili u igru za osminu finala Lige prvaka.

Momčad Antonija Contea sigurno nije razočarala nastupom, štoviše odigrala je najbolju utakmicu dosad, ali deveterostrukog prvaka Europe ipak nije uspjela pobijediti remiziravši 2-2.

'Stara dama' istovremeno može žaliti za propuštenim, ali istovremeno može biti zadovoljna što nije izgubila jer je vodila pa gubila stoga se remi čini najpravednijim ishodom.

Prvi su zaprijetili gosti preko Cristiana Ronalda u 9. minuti poslavši loptu tik uz Buffonovu desnu stativu, ali Juve je sredinom prvog poluvremena imao dvije velike šanse za vodstvo. Prvo je Pepe umalo zabio autogol u 17. minuti, no Casillas je sjajno reagirao, kao što je to učinio kod Marchisijevog 'zicera' skinuvši mu pokušaj glavom u 28. minuti.

Domaćin je preuzeo inicijativu, kojemu se isplatila u završnici prvog dijela nakon što je Pogba iznudio penal, kojeg je skrivio Varane. Arturo Vidal sjajno je pogodio s bijele točke za vodstvo Juventusa u 42. minuti.

Drugo poluvrijeme tek je počelo, a Real je izjednačio na 1-1 u 52. minuti. 'Kraljevski klub' je iskoristio veliku grešku Caceresa, Benzema je potegao prema 16-ercu, uposlio Ronalda, koji rutinski prebacuje Buffona za poravnanje rezultata. Portugalcu je to već osmi gol u četiri ovosezonska europska nastupa. Četiri minute kasnije Ancelottijeva momčad mogla je i povesti, ali Xabi Alonso je pogodio prečku.

Na drugoj strani ekspresno uzvraća Marchisio, ali Iker dvaput brani njegov pokušaj. Real je u 60. minuti to kaznio, a za preokret se pobrinuo tandem Ronaldo - Bale. Portugalac je pobjegao Juveovoj obrani po lijevoj strani, asistirao Velšaninu u sredinu, koji zabija u bliži Buffonov kut za 1-2.

No slavlje je trajalo tek pet minuta jer su se 'bianconerri' ekspresno vratili golom Fernanda Llorentea, koji je glavom iz blizine matirao Casillasa nakon ubačaja Caceresa za 2-2. Benzema je mogao vratiti vodstvo, ali bio je neprecizan, kao i neuvjerljivi pokušaji Teveza i Quagliarelle do kraja susreta.

Copenhagen ostavio Juventus u igri

Pobjeda Galatasaraya u Danskoj svela bi šanse Juventusa za prolazak u osminu finala na minimum, no Copenhagen je 'staru damu' ostavio u ravnopravnoj igri svladavši tursku momčad 1-0 na svojem terenu. Nakon poraza 3-1 u Istanbulu Danci su se revanširali Mancinijevoj momčadi, a pobjednički gol zabio je Braaten već u 6. minuti.

Tako nakon četiri kola Real Madrid uvjerljivo vodi s 10 bodova, ali borba za drugo mjesto se zakomplicirala jer drugo i trećeplasirani Galatasaray, odnosno Copenhagen imaju po 4 boda, dok Juventus ima 3 boda.

Mandžo zabio za šest minuta, Bayern se izjednačio s Barcom

Liga prvaka, skupina B:

  • Juventus - Real Madrid 2-2
  • Copenhagen - Galatasaray 1-0
  • Ljestvica: 1. Real Madrid 10, 2. Galatasaray 4, 3. Copenhagen 4, 4. Juventus 3
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 273
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku