Obavijesti

Sport

Komentari 27

Juventus se lako obračunao s Udineseom, briljirao Giovinco

Juventus se lako obračunao s Udineseom, briljirao Giovinco
6

Juventus je uvjerljivo slavio i u 2. kolu talijanskog prvenstva. U gostima kod Udinesea pobijedili su 4-1. Dva gola zabio je Giovinco, a iznudio je i jedanaesterac

VIDEO

Juventus nastavlja svoj niz. Pod budnim okom suspendiranog trenera Antonia Contea koji je susret pratio iz lože 'bianconeri' su svladali i Udinese u 2. kolu talijanskog prvenstva. Nasljednik bivšeg kapetana, Alexa Del Piera, Sebastian Giovinco odigrao je glavnu ulogu u dvoboju protiv Udinesea. Prvo je iznudio penal, a potom i zabio dva gola u pobjedi torinske momčadi 4-1.

Nakon desetak minuta igre život je domaćinima zagorčao srpski golman Željko Brkić koji je pokosio sitnog Giovinca u kaznenom prostoru.  Pirlo je pronašao brzog napadača koji je prohujao između dva braniča Udinesea i našao se sam pred Brkićem koji ga je srušio.

Jedanaesterac je odlučio ponovno izvesti Vidal, koji je prošlo kolo s bijele točke promašio, ali ovog je puta osigurao vodstvo svojoj momčadi.

Udinese je pokušao odmah odgovoriti preko Di Natale, ali obrana Juventusa zaustavila je svaki pokušaj domaćina, dok su u napadu šanse tražili Vučinić i Giovinco. Posrećilo se i jednom i drugom. Prvo je prije kraja poluvremena zabio crnogorski napadač, a u nastavku dvaput i 'atomski mrav'.

Asamoah je ubacio za Vučinića na pragu kaznenog prostora, a greška obrambenog igrača Udinesea kojem je lopta prošla preko noge stvorila je šansu za Crnogorca koji ju je spremno iskoristio.

Marchisiov udarac u nastavku bio je nezaustavljiv za rezervnog golmana Udinesea koji nije zadržao loptu, a na odbijanac je najurio Giovinco koji se među strijelce upisao potom i u 71. minuti.

Udinese je postigao počasni gol u 78. minuti susreta preko Lazzarija. Njegov udarac pokušao je spriječiti Barzagli, ali silovit šut ipak je završio iza leđa Buffona koji se ponovno vratio na gol Juventusa nakon što je propustio prvo kolo zbog ozljede.

Juventus nakon dva kola ima maksimalan učinak i ni promjena trenera na klupi nije poljuljala samopouzdanje aktualnog talijanskog prvaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'