Obavijesti

Sport

Komentari 5

Kad ti ne ide: Chelsea je ostao bez igrača u nebitnoj utakmici

Kad ti ne ide: Chelsea je ostao bez igrača u nebitnoj utakmici
1

Jedan od najboljih igrača Chelseaja Ruben Loftus Cheek ozlijedio se na prijateljskoj utakmici protiv Bostona (3-0) i izostat će s terena oko godinu dana što je ogroman udarac za Bluese...

VIDEO

Premier liga je gotova, a do finala Europske lige je ostalo još desetak dana. Umjesto da date igračima koji dan odmora, ili iskoristite vrijeme za treninge, vi odvedete momčad na prijateljsku utakmicu u Boston i gle iznenađenja. Ozlijedi vam se jedan od najboljih igrača.

Pričamo o Chelseaju čije vodstvo je napravilo neviđenu glupost. Ruben Loftus Cheek (23) ozlijedio se na prijateljskoj utakmici protiv Bostona (3-0) čiji prihodi od ulaznica su otišli na borbu protiv diskriminacije. Prikupljeno je oko tri milijuna eura.

'Predivna večer u Bostonu, fantastična noć', pisalo je na službenoj Facebook stranici, no sigurno su mišljenje promijenili nakon što su saznali da će engleski reprezentativac izostati oko godinu dana s terena.

On je u igru ušao na poluvremenu, a izašao je nakon 20 minuta zbog rupture Ahilove tetive na umjetnom travnjaku na što su se igrači Chelseaja žalili prije utakmice. I sam Loftus Cheek bunio se zašto mora igrati, a na kraju se ozlijedio. Istina, bila je to utakmica u humanitarne svrhe i to je za svaku pohvalu. Ali pitanje je zašto su izveli najjači sastav i tako si možda ugrozili šanse da osvoje jedini trofej u sezoni. 

Zašto je to toliki udarac za plavce? Zato što je Loftus Cheek jedan od najboljih igrača Chelseaja u posljednje vrijeme, a zahvaljujući sjajnim igrama ukrao je mjesto Mateu Kovačiću u prvoj postavi. Ove sezone odigrao je 24 utakmice i zabio šest golova, a većinu tih nastupa skupio je u drugom dijelu sezone. Pa čovjek je bio prekobrojan na pripremama, a sad je postao figura bez koje Chelsea ne moče.

Engleski reprezentativac i veznjak će obaviti operaciju, a oporavak bi trebao trajati oko godinu dana, što zavisi o samom igraču. Navijači Bluesa poludjeli su nakon ove vijesti poludjeli na klub jer su ostali bez trećeg važnog igrača desetak dana uoči važnog finala Europske lige, nakon Rudigera i Hudsona Odoija.

Finale se igra u dalekom Bakuu 29. svibnja. Dok se Chelsea zabavlja po Americi, igrači Arsenala marljivo treniraju u svom trening kampu u blizini Londona i pripremaju se za lov na trofej.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom