Obavijesti

Sport

Komentari 4

Kahlina ipak odlazi iz Gorice!

Kahlina ipak odlazi iz Gorice!
4

Gorica će dobiti odštetu od milijun eura, posao se trebao završiti još na početku zimskog prijelaznog roka, ali tada su došle komplikacije. Sad je ipak sve riješeno i Kristijan odlazi u Bugarsku

VIDEO

Kristijan Kahlina (28) odlazi iz Gorice. Čovjek koji je postavio rekord u povijesti HNL-a po broju uzastopnih utakmica, nanizao je 151 bez da je ijednu preskočio zbog ozljede, bolesti ili kartona, pred potpisom je ugovora za bugarski Ludogorec.

Pokretanje videa...

Golam NK Gorice Kristijan Kahlina: 'Sada više težimo Barceloninom stilu igre' | 24 pitanja 05:50

Doznali smo da bi Gorica sa svim bonusima trebala dobiti i do milijun eura odštete, a sad odlazi na posudbu, s tim da će ga Bugari moći otkupiti na ljeto.

Vijest o odlasku kasnije su potvrdili i Goričani putem društvenih mreža i službenog priopćenja.

- Tjedan dana prije nešto što će se navršiti njegove točno četiri i pol godine u goričkom dresu, Kristijan Kahlina napušta redove HNK Gorice. Dugogodišnja "jedinica" našega kluba u nastavku karijere bit će član bugarskog Ludogoreca, u kojem će ponovno surađivati s našim bivšim trenerom Valdasom Dambrauskasom. Kahlina u Ludogorec odlazi na posudbu do kraja ove sezone, nakon čega će njegov novi klub imati pravo otkupa njegova ugovora. Iznos odštete, zajedno s bonusima, u tom bi slučaju bio oko milijun eura - stoji u priopćenju kluba.

Odakle taj obrat? Naime, Kahlina je u Ludogorec trebao otići još na početku zimskog prijelaznog roka, došli su ga gledati na derbi s Hajdukom, kada je bio odličan i čak zadnjih 15 minuta branio sa slomljenim prstom! No, umjesto s njim, Bugari su se dogovorili s trenerom Valdasom Dambrauskasom!

U 7. kolu HT Prve lige sastali se Gorica i Hajduk

Pregovori su se zakomplicirali, Ludogorec je ubrzo doveo drugoga golmana, Padta iz nizozemskog Groningena. No, taj je nakon svega nekoliko dana otišao i ostavio klub u problemu.

Opet su se Bugari obratili Gorici, svakako je i trener Dambrauskas bio za to, a čelnici treće momčadi HNL-a procijenili su da je ponuda i trenutak za transfer dobar.

Ivan Banić, koji je dočekao šansu zbog Kahlinine ozljede, brani odlično, odšteta je dobra, a Kahlina hvata zadnji vlak za bolju zaradu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige