Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
190 komentara

Lino Červar ostaje: Spreman sam i dalje voditi Hrvatsku...

Bilo je premalo vremena za natječaj koji je najavio Zoran Gobac, najmoćniji čovjek hrvatskog rukometa jer je sljedeća akcija Kauboja već u četvrtom mjesecu pa je Lino Červar ostao na klupi

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
190 komentara

Lino Červar ostaje na klupi Kauboja.

- Izbornik Lino Červar je na sjednici Upravnog odbora obrazložio izvješće nakon nastupa na Europskom prvenstvu 2018. te je nakon toga dobio mogućnost nastavka suradnje do opoziva iste, unatoč isteku ugovora s 31. ožujkom, s obzirom na nadolazeće akcije koje su pred hrvatskom rukometnom reprezentacijom. Hrvatska će u travnju igrati dvije prijateljske utakmice protiv Švedske, u lipnju Hrvatska protiv Crne Gore igra kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, a nakon toga slijede Mediteranske igre u Tarragoni - stoji na stranici HRS-a.

POGLEDAJTE VIDEO:

[video: 1198261 / ]

Červar: Nastavljam započeto

Lino je nakon Eura šutio, nije se javljao na telefon, nije ga bilo u medijima, od njega smo čuli samo najave o mogućem odlasku s klupe Kauboja.

No nije bilo vremena za ideju o novom izborniku kojeg bismo dobili preko natječaja, što je najavio najmoćniji čovjek hrvatskog rukometa, Zoran Gobac, pa je Lino dobio još malo vremena.

- Upravni odbor na današnjoj sjednici u cijelosti je prihvatio izvješće izbornika Červara te je odlučio da se zbog kratkog roka do prvih reprezentativnih akcija – odlaska u Švedsku već 2. travnja te kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Crne Gore u lipnju – produžuje suradnja s Linom Červarom i nakon isteka ugovora do opoziva suradnje - rekao je predsjednik HRS-a Tomislav Grahovac.

- Spreman sam voditi Hrvatsku u sljedećim akcijama i nastaviti započeti rad - rekao je Lino Červar nakon sjednice.

Naši partneri pišu
Message