Obavijesti

Sport

Komentari 103

"Kako ću dobiti Real? Treba mi Ronaldo pa ćemo onda pričati"

"Kako ću dobiti Real? Treba mi Ronaldo pa ćemo onda pričati"
1

Žurili smo previše, s igračem više trebali smo biti strpljiviji i pokušati pobjediti na taj način. Splićani su kao i obično bili agresivni i preskakali igru, rekao je Kruno Jurčić

VIDEO

U drugim okolnostima bio bih zadovoljan remijem, ali s obzirom da smo 70 minuta imali igrača više, ipak ne mogu biti sasvim zadovoljan, rekao je Dinamov trener Kruno Jurčić nakon remija na Poljudu (1-1).

- Žurili smo previše, s igračem više trebali smo biti strpljiviji i pokušati doći do pobjede na taj način. Snaga Hajduka je očekivana, Splićani su kao i obično bili agresivni i preskakali igru.

Novinari su pitali Jurčića kako planira igrati protiv Reala kad nije uspio ni Hajduk pobijediti s igračem manje. Jurčić se nasmijao i rekao:

- Treba mi Cristiano Ronaldo, Özil i onaj Argentinac pa ćemo onda razgovarati.

Balakov nije bio toliko raspoložen:

- Žao mi je mojih igrača. Sedamdeset minuta igrali su neravnopravnu utakmicu s igračem manje. Moja koncepcija pala je u vodu, morali smo brzo reagirati, napravili smo neke promjene, ali na kraju nismo mogli više od ovoga. Hvala igračima, dali su sve od sebe.

Komentar suđenja i spornih detalja?

- Nisam ja taj koji će komentirati suđenje. Imam svoje mišljenje, ali zadržat ću ga za sebe.

- Derbi zaslužuje sve pohvale, unatoč najavama, imalo se što i vidjeti. Dinamu želim sreću u utakmici protiv Reala. Želim im dobru utakmicu. I bod bi bio uspjeh. Zapravo, svaki bod u Europi dobar je za hrvatski nogomet i ja im to želim - rekao je Balakov.

Kerum šakama krenuo riješiti sukob

Pred sam kraj susreta, gradonačelnik Splita Željko Kerum skočio je sa svog mjesta u prvom redu svečane lože, zatrčao se prema tribini, nakon čega se stvorila velika gužva. Svjedoci otkrivaju kako je napadnut jedan od njegovih prijatelja pa je gradonačelnik krenuo u pomoć. Ni prvi ni zadnji put da je Kerum pokušavao šakama braniti prijatelje. I dok mu je to kao vlasniku privatne firme netko mogao i tolerirati, sasvim sigurno kao gradonačelniku mu to ne priliči.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 103
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače