Obavijesti

Sport

Komentari 101

Kako je kapetan Mario Maloča izbacio Vučevića iz svlačionice

Kako je kapetan Mario Maloča izbacio Vučevića iz svlačionice
1

Goran Vučević je čekao mjesecima pa po devizi 'pamti pa vrati' kaznio kapetana Marija Maloču zbog sukoba u svlačionici koji se dogodio još tamo 2014. godine...

VIDEO

Niti je sukob Vučevića i Maloče od jučer, niti je napucavanje lopte glavni i jedini razlog tjeranja kapetana Hajduka u B momčad. Vučević ne cijeni Maloču kao igrača i kapetana, a ne može mu oprostiti ni sukob s početka sezone, kada je Maloča od njega tražio da izađe iz svlačionice.

Zbog loših rezultata na startu sezone, Vučević je došao u svlačionicu kritizirati igrače, te im zaprijetio kaznama. Suprotstavio mu se kapetan Maloča riječima: 

- Nije u redu da tako govorite, molim vas da izađete iz svlačionice.

U siječnju je Vučević na sastanku s navijačima morao odgovarati na mnoga neugodna pitanja, među njima i na pitanje o statusu kapetana, koji igra sve lošije. 

- Nisam zadovoljan, više mu nećemo produživati ugovor – kazao je tada Vučević. 

Nedugo potom, Maloča je s nekoliko starijih igrača ultimativno od njega i predsjednika Brbića tražio da Tudora vrati na klupu, jer to cijela momčad zahtjeva. Vučević je znao da to nije istina i Maločin ultimatum nije najbolje primio. Nije tajna kako Vučević nema posebno visoko mišljenje o Maločinoj igračkoj kvaliteti, ali još i više mu smeta što mu se kao kapetan često suprotstavljao. Dok su ga štitili Tudor i Poklepović, Maloča je bio siguran, no kad je Vučević preuzeo momčad, bilo je jasno kako će kapetan biti pod posebnim povećalom. Čekao je prvi gaf, da mu pokaže tko je gazda i dočekao ga je na prvom treningu. Maloča je napucao loptu, a Vučević ga je potjerao.   

Popucale veze pokušao je povezati predsjednik Brbić. Maloči je na sastanku njih trojice sugerirano da se primiri i prihvati klupu kao kaznu. Navodno mu je ponuđeno i da se u javnost plasira informacija o ozljedi kao razlogu neigranja, no Maloča je burno reagirao, te nepovratno za sobom zalupio vrata svlačionice prve momčadi. Iako se Maloča protivio, neki stariji igrači su pokušali odobrovoljiti trenera.

- Ako je netko nezadovoljan mojom odlukom, i on može u B momčad – zaprijetio im je Vučević. 

- Protiv Rijeke ćete vidjeti novu, mladu momčad, koja je budućnost ovoga kluba. To je projekt koji sam zagovarao, a sad ću ga kao apsolutni vladar svlačionice nastojati i sprovesti – kazao je uoči Jadranskog derbija Vučević, te dodao kako je ''slučaj Maloča'' za njega završen. 

- Maloča je kao kapetan trebao biti primjer i moja desna ruka, ali nisam bio zadovoljan ni njegovim igrama, ni ponašanjem. Takav mi igrač u svlačionici ne treba. Moja je odluka konačna, do kraja sezone, odnosno dok sam ja trener, on više neće konkurirati za prvu momčad – zaključio je Vučević. 

Vučević ima pravo na mišljenje i odluku, no bez obzira na nepovratno pokidane veze, Maloča ne zaslužuje ovakav rastanak. Klub koji drži do sebe ne tjera kapetana u B momčad bez dobroga razloga, no ma koliko oni opravdani bili, sigurno da postoje i bolji i bezbolniji načini za rastanak. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 101
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'
Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi