Obavijesti

Sport

Komentari 77

Kako je Karlo 'Mudri' igricama izludio lokose tijekom penala...

Kako je Karlo 'Mudri' igricama izludio lokose tijekom penala...
1

I dalje mi je gušt otići na obiteljski brod sa svojima malo odmoriti, to mi je uvijek zadovoljstvo. S obje noge sam na zemlji i to je najvažnije, rekao je Karlo Letica nakon plasmana u finale Kupa

VIDEO

Uz ludo brzog Lirima Kastratija, klinca koji doslovno djeluje kao potencijalni izazivač Usaina Bolta, uz sjajnog Josipa Juranovića, junak večeri u kojoj je Hajduk izbacio Lokomotivu u polufinalu Kupa 5-3 (1-1 nakon 90 minuta) bio je Karlo Letica.

Nije golman Hajduka obranio niti jedan penal, ali dva su igrači Lokomotive promašili. Prvo Lovro Majer, zatim i Mario Musa. Svakom igraču Lokomotive mladi Letica je “ulazio u glavu”, prilazio do njih i nešto im govorio...

Kopić: Koga želim u finalu? Ma finale mi je bila jedina želja...
Kopić: Koga želim u finalu? Ma finale mi je bila jedina želja...

- Što sam govorio? Ha, neka to ostane moja tajna - kazao je Letica, ali Majer ga je “drukao”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Govorio nam je u koju stranu će se baciti, pokušao nas poremetiti... Mene nije poremetio, iako sam promašio. Unaprijed sam odlučio gdje ću pucati, ali otišlo je previsoko - kaže Majer.

Možda je on rekao da ga nije poremetilo, ali činjenica je da nije pogodio ni okvir gola, baš kao ni Musa. Nije Letica na kraju morao nijedan obraniti kako bi Hajduk prošao u finale.

>>> Video penala pogledajte OVDJE.

Drama, pljusak, Bebek, rulet! Hajduk na penale u finale Kupa
Drama, pljusak, Bebek, rulet! Hajduk na penale u finale Kupa

U proteklih nekoliko tjedana stvorila se velika pompa oko golmana "bilih". Sjajna predstava protiv Dinama izazvala je interes velikog Real Madrida, potom je i zabio gol Istri, no ostao je Karlo čvrsto na zemlji.

- I dalje mi je gušt otići na obiteljski brod sa svojima malo odmoriti, to mi je uvijek zadovoljstvo. S obje noge sam na zemlji i to je najvažnije. Veliki cilj mi je osvojiti trofej s Hajdukom, bilo to Kup ili prvenstvo koje je još otvoreno. A od Reala što bude, bit će. Sad mislim samo na Hajduk - rekao je Letica.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića