Obavijesti

Sport

Komentari 34

Preprodavao MUP-ove ulaznice za Mađarsku za čak 3400 kn!?

Preprodavao MUP-ove ulaznice za Mađarsku za čak 3400 kn!?
1

U prodaji je bio za 3400 kuna i što god se dogodilo s njim, HNS je u uputama jasno dao do znanja pravila kojih se navijači moraju pridržavati na Poljudu u četvrtak

VIDEO

Utakmice poput one između Hrvatske i Mađarske prava su poslastica za - preprodavače. Iako im, konkretno, Hrvatski nogometni savez svim silama nastoji stati na kraj, na internetskom oglasniku Njuškalo osvanule su dvije ulaznice kao pozivnice sektora C za poljudski dvoboj naznačene na - MUP.

- Ne treba OIB ni osobna iskaznica, sve se vidi - pisalo je u opisu oglasa kojeg više nema.

U prodaji je bio za 3400 kuna i što god se dogodilo s njim, HNS je u uputama jasno dao do znanja pravila kojih se navijači moraju pridržavati.

- Sve ulaznice su personalizirane i kao preduvjet za ulazak na stadion potrebno je uz ulaznicu predočiti i važeći osobni dokument (osobna iskaznica ili putovnica).

- Sukladno Uvjetima kupnje ulaznica, osobama kojima se pri nadzoru osobni podaci ne slažu s podacima na ulaznici bit će zapriječen ulaz na stadion te će im ulaznice biti poništene bez prava na povrat novca, a kako su sukladno zakonskim propisima u prekršaju napominjemo da mogu biti zadržani i predani policiji na nadležni prekršajni postupak.

- Svaka osoba prilikom ulaska na stadion pa do završetka utakmice mora posjedovati ulaznicu i koristiti sjedalo označeno na ulaznici. Sve osobe bez pravovaljane ulaznice kao i osobe zatečene u sektoru/dijelu stadiona za koji ne posjeduju pravovaljanu ulaznicu će zbog počinjenog prekršaja biti udaljene sa stadiona i predane policiji na nadležni prekršajni postupak.

- Upozoravamo sve navijače da s ulaznicama koje kupe kod preprodavača odnosno na crnom tržištu neće moći ući na stadion i bit će im oduzete bez prava na povrat novca.

HNS je naknadno u prodaju pustio dodatan kontigent ulaznica i koji je, jasno, ekspresno planuo. On je omogućen jer dio ulaznica kupljenih putem interneta nije plaćen u propisanom roku, a dio ulaznica vratili su UEFA i Mađarski nogometni savez. Također, 500 sjedalica ugrađeno je na mjestima gdje su bile iščupane, pa se proširio i maksimalan kapacitet stadiona na kojemu će biti angažirano 500 zaštitara, a sigurnost će osiguravati helikopteri, dronovi, plovila...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Modrićeva objava izazvala je delirij među navijačima Reala. Ovako ga je nahvalio Ancelotti
NEUNIŠTIV JE

Modrićeva objava izazvala je delirij među navijačima Reala. Ovako ga je nahvalio Ancelotti

Modrić je odigrao svih 90 minuta u pobjedi Real Madrida nad Barcelonom (3-2) i opet bio ključan čovjek svoje momčadi...
VIDEO Igrač Barcelone vukao je Modrića i pokušavao ga srušiti, a onda se pošteno osramotio...
KAO BRZI VLAK

VIDEO Igrač Barcelone vukao je Modrića i pokušavao ga srušiti, a onda se pošteno osramotio...

Već mjesecima se diskutira o tome hoće li hrvatski maestro ostati u Real Madridu i sljedeću sezonu. Nema više ključnu ulogu kao nekada, većinom ulazi s klupe, ali u svakoj minuti pokaže koliko vrijedi