Obavijesti

Sport

Komentari 11

Kako su igrali: Malenica skidao čuda, Lešković igrač utakmice

Kako su igrali: Malenica skidao čuda, Lešković igrač utakmice
1

ČUDA MALENICE Osječki je golman branio čuda u svom petom porazu na Maksimiru, a gol odluke za Dinamo zabio je baš bivši igrač Osijeka, ali i Rijeke, stoper Marko Lešković...

VIDEO

Dinamo je pobijedio 2-1 Osijek u Maksimiru i tako stigao bod do Rijeke. Riječani sutra gostuju u Vinkovcima i stavljeni su pod pritisak poslije današnje pobjede aktualnog prvaka.

Za Peteva se šok dogodio i prije utakmice budući da je ostao bez Ante Ćorića koji se ozlijedio na zagrijavanju. Junak je na na kraju ispao baš bivši stoper Osijeka, ali i Rijeke, Marko Lešković, koji je zabio pred sam kraj utakmice.


DINAMO

Dominik Livaković (6) - nije imao prevelikog posla danas. Gol je dobio iz prekida gdje je bio skroz nemoćan.

Alexandru Matel (7) - aktivan po desnoj strani, vršio je pritisak na lijevu stranu u tandemu sa ofenzivcem ispred sebe. Asistirao za pobjednički gol.

Dino Perić (6) - imao nekoliko dobrih intervencija, što više igra, to djeluje mirnije.

Marko Lešković (7) - mogao je bolje reagirati kod gola Osijeka. Ipak, iskupio se golom u 84. minuti svom bivšem klubu. Igrač utakmice.

Josip Pivarić (6) - standardni reprezentativac Hrvatske nije napravio razliku po svojoj strani, iako je često izlazio ofenzivno. 

Domagoj Antolić (6) - kapetan se trudio povezati redove, ali pri kreaciji uglavnom bi nešto 'zapinjalo'.

Domagoj Pavičić (7) - osim što je zabio gol, stigao je izvesti i nekoliko dobrih prodora i driblinga.

Hilal Soudani (6) - stoperi Osijeka dobro su izlazili na kraj s opasnim topnikom modrih. Samozatajan.

Sammir (5) - nekoliko puta zaprijetio udarcima izvana, no kako su Osječani bili dobro postavljeni u obrani, niti on nije uspio napraviti nešto više.

Mario Šitum (6) - aktivan, kao i uvijek, ali bez pravog učinka. U prvu postavu je 'upao' zbog ozlijede Ante Ćorića neposredno pred utakmicu.

Armin Hodžić (5) - od njega se očekivalo više, kao i od Sammira. Oni mogu riješiti utakmicu jednim potezom, međutim, danas nisu bili na razini.


OSIJEK

Marko Malenica (7) - Fenomenalan. Ponajbolji na terenu. Obranio je tri izvanredne šanse domaćih, bile su to čudesne obrane u ključnim trenucima.

Nikola Matas (6) - defenzivan, iako smo ga navikli gledati često u napadu. Ipak, na ovakvim gostovanjima obrana je prioritet.

Mateo Barać (6) - zabio gol te stigao očistiti većinu opasnih situacija pred svojim golom. Na nesreću svih gostujućih pristalica, sve dobro što su uradili do 84. minute palo je u vodu nakon gola Leškovića koji je ostao - nečuvan.

Mile Škorić (6) - zajedno s kolegom Baraćem u užoj defenzivi iznio najveći teret duela protiv Soudanija, Sammira i Hodžića. Ponajbolji na terenu.

Borna Barišić (6) - dobar u obrani, kao i trojica prethodno nabrojanih. Zekićev bedem ispred Malenice dobro je funkcionirao, ali sve je puklo u 84. minuti.

Benedikt Mioč (6) - maksimalno podređen potrebama momčadi, obrambeno orijentiran. Stigao nekoliko puta pucati po golu Livakovića.

Josip Knežević (6) - asistent kod gola Baraća. Od tako iskusnog igrača očekivalo više u igri prema naprijed.

Dmitro Lopa (5) - za njega gotovo nismo čuli svih 90 minuta, a riječ je o ponajboljem igraču Osijeka ove sezone. Malo je pružio.

Aljoša Vojnović (5) - znalac koji nije imao priliku pokazati što zna. Odsječen iz igre.

Gabrijel Boban (5) - isto kao i Vojnović, skromno je to bilo. Ipak, Osijek je bio podređen veliku većinu utakmice što je unazadilo predstavu ofenzivaca.

Muzafer Ejupi (5) - bezopasan, neprimjetan. Jedan od najboljih napadača HNL-a nije se pošteno sastao s loptom na Maksimiru.


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja
ČUDESAN MEČ U RIJADU

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja

Prvi put nakon 25 godina dobili smo apsolutnog prvaka u teškoj kategoriji, a tu laskavu titulu u Saudijskoj Arabiji osvojio je Oleksandr Usik koji je podijeljenom odlukom sudaca slavio protiv Tysona Furyja

VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu
GOLIJADA U KOPRIVNICI

VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu

U sadržajnoj utakmici 35. kola HNL-a palo je pet pogodaka. Dinamo je gubio pa okrenuo, a na koncu do slavlja stigao u 93. minuti. Šansu su dobili juniori i rezervni igrači, a debitirao je sin trenera Sergeja Jakirovića
Usik u rekordnom roku pokorio tešku kategoriju! Je li postao i najveći boksač svih vremena?
KAKAV SPEKTAKL!

Usik u rekordnom roku pokorio tešku kategoriju! Je li postao i najveći boksač svih vremena?

Plus+ U listopadu će se Usik i Fury boriti opet. Što znači da će se odreći IBF pojasa, za koji će boksati Hrgović i Dubois. Pobjednik tog meča mogao bi na Usika. Ili na Furyja. Dvojac koji je ipak trenutačno razina više. Barem jedna...