Obavijesti

Sport

Komentari 27

Kako su Spursi uljepšali Božić dječaku koji je pobijedio rak...

Kako su Spursi uljepšali Božić dječaku koji je pobijedio rak...
4

Callum Fuller (10) dvaput je prebolio rak. Navija za Tottenham, a divi se velškom nogometašu Garethu Baleu. Dječak nije ni sanjao što mu se sprema uoči Božića

VIDEO

Callum Fuller (10) u svom kratkom životnom vijeku dvaput je prebolio rak. Kad je imao tri godine bolest se prvi put pojavila. Obitelj je bila shrvana. No nakon uspješne kemoterapije, Callum se razvio u normalnog dječaka. Počeo je trenirati nogomet i igrao je svakog vikenda. No s osam godina bolest se vratila. 

Dječak je ponovno morao na kemoterapiju i drugi put je pobijedio bolest. Strastveni navijač Tottenhama imao je samo jednu želju. Upoznati Garetha Balea. Nije ni sanjao da će uoči Božića njegova želja biti ispunjena te da će trenirati sa svojim idolom.

- On mi je najdraži. Pomogao mi je da razvijem svoje nogometne sposobnosti - rekao je 10-godišnji dječak.

Sky Sports počeo je s emitiranjem serije "My Special Day" u kojoj im je cilj razveseliti bolesnu djecu. Callum je bio prvi kojeg su iznenadili. 

Dječak je sjedio na kauču s roditeljima i bratom. Mislio je da gleda sportski program, ali slika je odjednom nestala. I pojavila se.

- Bok, Callume. Čuli smo puno toga o tebi. Želimo te pozvati da nam se pridružiš u novom trening centru. Veselimo se tvom dolasku - rekao je trener Tottenhama Andre Villas-Boas.

Dječak je ostao bez riječi. Već drugi dan došao je u Tottenhamov trening centar, a dočekao ga je kapetan Michael Dawson.

- Čuo sam da ti je Bale najbolji igrač. To me malo razočaralo, ha, ha, ha - našalio se Dawson s dječakom koji je dobio opremu.

A onda, ono što nije ni sanjao. Njegov idol Gareth Bale ga je pozdravio. Callum je bio uz teren i gledao je Bale kako igra. Trenutak kasnije pucao je penal i - zabio. Bale mu je pokazao i kako slavi golove.

Prije nego je otišao, dječak je dobio posljednje iznenađenje. Gareth Bale mu je donio potpisane kopačke i pozvao ga na utakmicu protiv West Hama. 

Callum i njegova obitelj sljedeći je dan bila u svečanoj loži White Hart Linea. Callum je opet gledao svog idola koji ga je još jednom razveselio. Zabio je gol i proslavio ga. Baš onako kako je dječaku pokazao na treningu...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu