Obavijesti

Sport

Komentari 16

Kakva bizarnost! Glumio da je ošamućen, sudac prekinuo meč

Kakva bizarnost! Glumio da je ošamućen, sudac prekinuo meč
1

Nije bio dio glavne borbe večeri, ali 'moldavski Hulk' Ion Cutelaba (26) ukrao je većinu slave s Fight nigta u Norfolku. Nedugo nakon početka meča glumuio je da je ošamućen pa je sudac prekinuo okršaj

VIDEO

Prvo je Figueiredo pao na vagi u borbi za pojas 'muha' kategorije pa je drugi dan pobijedio, ali ipak nije uzeo pojas, ali još je veću glupost napravio Ion Cutelaba (26) koji je izgubio meč bez da ga je Magomed Ankalaev (27) jače udario ili sudac diskvalificirao. Sam je sebi 'pucao u koljena' jer je glumio da je ošamućen pa je sudac mislio da ne može nastaviti borbu i prekinuo je meč!

- Spava, spava Cutelaba! U teškoj situaciji je Cutelaba i sada maše bezveze, lijevi kroše, hoće li biti kraj? Evo lud je Cutelaba što ovo prekida sudac! - rekao je komentator gol.hr-a Stipe Sladoljev dok je Zelg Galešić dodao: 

- Trebao je sudac pustiti borbu, Cutelaba je stajao na nogama, obilo mu se o glavu zaletavanje na vaganju i prije same borbe. Bio je uzdrman, dugo je stajao na nogama i teturao, možda kriva procjena suca - trebao je pustiti da 'zaspe'. Jel to on, ovaj, glumio? Glumi Cutelaba... Ili je glumio da je uzdran da natjera Ankalaeva da se zatjera u njega - zaključio je bivši hrvatski MMA borac.

Ni prije okršaja nije sve prošlo bez bizarnosti i problema. 'moldavski Hulk' se na predstavljanju u oktogonu unio u lice protivniku pa us među njih uletjeli zaštitari kako bi ih razdvojili, a na kraju ga je ta bahatost koštala. Nakon sudačkog prekida bio je strašno ljut.

- Noćas mi je oduzeta šansa da pokažem svoj rad navijačima. Suđenje je težak posao i noćas je pogreška odnijela mjesece teškog rada i moguće zarade za moju obitelj. Znam da će komisija razumjeti da je ovo bio pogrešan potez te će promijeniti ishod meča. Nitko ne pobjeđuje u situaciji poput ove, navijači su izgubili priliku vidjeti nešto što je moglo biti okrunjeno titulom 'meča večeri' - napisao je borac na Instagram profilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tonight I was denied a chance to Show my work to the fans. Reffering is a very hard job and tonight a mistake took away months of hard work and possible income from my family. I know that the comission will be able to understand that this was a incorrect call and will reverse the decision. Nobody wins in a situation like this, the fans lost on watching What Could be the fight of the Night, my opponent had a contestable win that will be overturned and I had one of the worst calls in @ufc history happen Against me. I apreciate all the support from the fans in Norfolk, back home and all ofer the world. I will be back and I believe that We will together be able to correct this injustice. ————————————— În această seară mi s-a refuzat șansa de a-mi arăta fanilor munca mea. Arbitraju este o muncă foarte grea și în această seară o greșeală a scos luni de muncă grele și venituri posibile familiei mele. Știu că comisia va putea înțelege că acesta a fost un apel incorect și va inversa decizia. Nimeni nu câștigă într-o situație de genul acesta, fanii au pierdut sansa posibila de a viziona lupta nopții, adversarul meu a avut o victorie contestabilă și am avut una dintre cele mai rele decizii din istoria @ufc care sa întâmplat împotriva mea. Am apreciat tot sprijinul din partea fanilor din Norfolk, înapoi acasă și tuturor oferite lumii. Voi reveni și cred că împreună vom fi capabili să corectăm această nedreptate.

Objavu dijeli IC. H U L K (@ioncutelaba)

U glavnoj borbi večeri Brazilac Figueiredo (32) brutalno je nokautirao Josepha Benavideza (35) u drugoj rundi borbe, ali nije postao prvak muha kategorije! Pogodio je strašni desni direkt koji je srušio Benavideza, a zatim ga je dovršio s par udaraca na podu prije nego je sudac prekinuo meč.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Podsjetimo, Brazilac nije mogao osvojiti pojas jer je na vaganju bio kilogram iznad dozvoljenih 57 za borbu u muha kategoriji, ali se meč ipak održano bez mogućnosti njegovog osvajanja pojasa koji je oduzet Henryju Cejudu (33).

U sunaslovnoj borbi večeri Felicia Spencer (29) je nakon tri i pol minute nokautirala Zarah Fairn dos Santos (33) te vjerojatno najavila pohod na Amandu Nunes (31) koja drži dva UFC pojasa prvakinje. Također, odličan nokaut priredila je i Megan Anderson (30) koja je slavila nokautom protiv debitantice Norme Viane (29) u prvoj rundi.

UFC Fight Night Norfolk

Deiveson Figueiredo pobijedio Josepha Benavideza (nokaut, 2. runda)

Felicia Spencer pobijedila Zarah Fairn dos Santos (nokaut, 1. runda)

Magomed Ankalaev pobijedio Iona Cutelabu (nokaut, 1. runda)

Megan Anderson pobijedila Normu Dumont Vianu (nokaut, 1. runda)

Grant Dawson pobijedio Darricka Minnera (gušenje, 2. runda)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom