Obavijesti

Sport

Komentari 85

Kakva blamaža: Real Madrid je ispao iz Kupa od trećeligaša!

Kakva blamaža: Real Madrid je ispao iz Kupa od trećeligaša!

Zidane je priliku dao igračima iz drugog plana, a trećeligaš je to iskoristio. Real Madrid je u produžecima imao i igrača više, ali Alcoyano je zabio u 115. minuti i izbacio Madriđane (2-1) iz Kupa...

VIDEO

Kada se činilo da je Zinedine Zidane ugasio krizu koja se razbuktala na početku sezonu, došao je siječanj. Kojeg će navijači Real Madrida pamtiti kao kobni siječanj.

Pokretanje videa...

Luka Modrić 01:38

Nokautirani, omamljeni i pogubljeni Real Madrid pretrpio je još jednu blamažu koja je itekako zaboljela sve navijače tog kluba. Trećeligaš Alcoyano je senzacionalno s igračem manje pobijedio Madriđane 2-1 nakon produžetaka i izbacio ih iz šesnaestine finala Kupa!

I Zidane je očito bio uvjeren kako će ovo biti lagan zadatak pa je malo pomiješao karte i dao priliku onima sa slabijom minutažom. Od prve minute su tako krenuli ukrajinski golman Lunin koji je debitirao nakon godinu i pol, Odriozola, stoper Chust Garcia, priliku su napokon dobili Isco i Marcelo, u napadu je bio Mariano.  Francuski trener u Alcoy nije poveo Luku Modrića i Sergija Ramosa jer je očito mislio da može do prolaska i bez njih. Prevario se.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Spanish Super Cup - Semi Final - Real Madrid v Athletic Bilbao

Domaćin nije imao drugog izbora već je igrao onom isprobanom taktikom protiv jačeg protivnika. Parkirao je autobus ispred svog gola i glavni cilj je bio ne primiti gol te napraviti nešto naprijed preko kontri. Real je u potpunosti gospodario terenom i isplatilo se krajem prvog dijela. U 45. minuti je Eder Militao zabio za 1-0.

Ali hrabri trećeligaš se nije predavao. Iako se činilo kako će Real proći dalje, Alcoyano je senzacionalno izjednačio u 80. minuti  golom Solbesa. I na veliko iznenađenje svih, otišlo se u produžetak. Ušli su i Benzema, Hazard, Kroos, ali ništa nije moglo pomoći španjolskom prvaku.

Spanish Super Cup - Semi Final - Real Madrid v Athletic Bilbao

Real je i tamo dominirao, od 110. minute imao i igrača više, ali hrabri trećeligaš je napravio pravo čudo. U 115. minuti su uspjeli zabiti za 2-1 preko Juana Casanove koji je zabio gol karijere i velikog Reala izbacio iz Kupa!

Madriđani su susret završili posjedom od 73 posto, s 24 udarca od čega 11 u okvir, ali Zidaneu se očito obilo o glavu podcjenjivanje protivnika. Bez obzira što su igrali s drugim sastavom, ovakve blamaže se kraljevskom klubu ne smiju događati.

La Liga Santander - Osasuna v Real Madrid

Ovakve blamaže u Kupu nisu strani pojam za kraljevski klub. Sjetit ćete se svi 2010. godine kada je Real predvođen Cristianom Ronaldom i Raulom ispao iz četvrtog kola Kupa od Alcorcona. Samo godinu dana ranije stradali su od još jednog trećeligaša, tada je bio koban Real Union u istoj fazi natjecanja.

Madriđani su posljednji put u finalu Kupa igrali 2014. godine kada su svladali Barcelonu onim kultnim golom Balea, ali od tada su samo jednom došli do polufinala. 

La Liga Santander - Real Madrid v Granada

Nova kriza se tako razbuktala u Realu. Prije tjedan dana je izgubio od Athletic Bilbaa 2-1 u polufinalu Super kupa, a u La Ligi je u posljednjih pet kola dvaput remizirao i to protiv Osasune te Elchea.

Iako se činilo da je Zidane ugasio požar, ipak ga je očito samo primirio. Jer se kriza opet razbuktala.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 85
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu