Obavijesti

Sport

Komentari 6

Kakva ljubav! Nogometašica i najslađi navijač svih vremena

Kakva ljubav! Nogometašica i najslađi navijač svih vremena
2

I Carson Pickett i Josephu Tiddu nedostaje isti dio ruke. Preslatki Joseph sa tatom i mamom ide na utakmice Orlando Pridea, a Carson i on postali su prijatelji iste sekunde kad su se ugledali

Orlando Pride je nogometna ekipa koja igra u NWLS (National Women League Soccer). Carson Pickett je stoperica Pridea, rođena bez dijela lijeve ruke.

Pokretanje videa ...

U Orlandu živi obitelj Tidd koja ima sinčića Josepha. Tiddovi vole nogomet pa odu i na utakmice Pridea. Josephu nedostaje isti dio lijeve ručice i u istoj sekundi kada ju je ugledao Carson je postala njegova junakinja, a on njen prijatelj, inspiracija i još jedan veliki životni motiv.

Prvi put su se sreli prije četiri mjeseca pored stadiona. Joseph je dijete pa ga ne opterećuju sustezanja s kojima si odrasli kompliciraju život. Pokazao je prema Carson koja ga je vidjela, prišla mu i... Pogledajte tu sreću u očima!

Prije dva dana Joseph je opet došao na utakmicu, a sveučilišna nogometna trenerica Becky Burleigh sa ovjekovječila je još jedan susret velikih friendova:

- Nogomet je moj život, a omogućuje mi da doživim i ovakve divote koje su važnije od nogometa samog. Joseph, ti si moj novi junak. Novi, ali... Za cijeli život! - napisala je Carson.

Carson Pickett ima 25 godina. I fenomenalna je mlada žena. Igrala je kod Becky Burleigh na Sveučilištu Florida, igrala je za američke U-17 i U-23 reprezentacije, a prije povratka u Orlando stigla je držati obranu Seattle Reigna i - australske ekipe Roar iz Brisbanea.

Koliko je samo Joseph sretniji što je mogao upoznati Carson i osjetiti da u njoj nema gorčine nego samo životne radosti i upornosti! Joseph Tidd je presladak, a Carson Pickett je apsolutni, totalni zakon od osobe!

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...