Sport

Komentari 0

Kakva sreća: Slikanje s Čolakom i... Lebdi se metar iznad zemlje!

Kakva sreća: Slikanje s Čolakom i... Lebdi se metar iznad zemlje!

Rijeka se već tradicionalno u Fužinama pripremala za nastavak sezone, a posjetili su ih klinci iz Omladinca iz Vrata. Inače, u subotu na Rujevicu veliki riječki prijatelj Kruno Rendulić dovodi novog prvoligaša, Šibenik

Nogometaši Rijeke imali posebne goste na treningu u Fužinama. Cure i dečki iz Škole nogometa NK Omladinac iz Vrata posjetili su Bijele i ovjekovječili druženje poziranjem uz Rabuzinovo 'Sunce' i svoje ljubimce.

VIDEO: Ra-bu-zin, Ra-bu-zin, Sunce je napravio, ono riječko jeee...

Igrači Rijeke spremno su ispunjavali želje za fotografijama i autogramima na radost najmlađih. Kako malo treba za sreću: fotka s Čolakom i trofejom... Pogledajte osmijehe!

Kad padne photo s Čoki-golom onda na red dolaze Ivor Pandur i Ivan Tomečak... Rijeka se već tradicionalno u Fužinama pripremala za nastavak sezone, u subotu (17:55) na Rujevicu veliki riječki prijatelj Kruno Rendulić dovodi novog prvoligaša - Šibenik.

A uprava HNK Rijeka posjetila Maribor i središnjicu Sava osiguranja, generalnog sponzora kluba. Veliki prijatelji razmijenili su poklone, a predsjednika Uprave Sava osiguranja, Davida Kastelica, Riječani su obukli u oba nova predivna dresa koje dizajnira španjolska Joma.

Damir Mišković, Dean Šćulac i Luka Ivančić svojim su slovenskim prijateljima došli i s trofejom - drugi put zaredom osvojenim Rabuzinovim 'Suncem' koje podižu osvajači hrvatskog nogometnog Kupa.

Najčitaniji članci