Obavijesti

Sport

Komentari 16

Kakvi pehisti: Gol s centra, dva u 94. minuti pa još one stative

Kakvi pehisti: Gol s centra, dva u 94. minuti pa još one stative
1

Rijeka je u Milanu izgubila na gotovo isti način kao u Pireju. Hajduk je, taman kad je krenuo po drugi gol i senzaciju protiv Evertona, primio s centra. Osijek je imao bečku Austriju na konopcima...

VIDEO

Kao da Riječani ništa nisu naučili u Pireju.

Na gotovo isti način izgubili su utakmicu i od Milana. Dvaput je Rijeka ove sezone u važnim europskim utakmicama pala u nadoknadi. Prvo je bio koban Romao, a sad na velebnom stadionu Giuseppe Meazza Cutrone.

Kakav je to samo bio peh za Riječane. Minuta ih je dijelila od boda kod jednog od najvećih klubova na svijetu. Da stvar bude još gora, Milan je pobjednički gol zabio iz zaleđa.

Istina, nije to bilo veliko zaleđe, ali je bilo. Pomoćni sudac je morao podignuti zastavicu i Riječani bi se kući vratili pjevajući. Ovako su na Kvarner vratili pokisli.

Neki su mogli još više pokisnuti nakon izjave Matjaža Keka kako je očito da neki od njih nemaju želje ili nisu spremni dati sve od sebe. Prozvao je slovenski stručnjak neke svoje igrače. Može se samo nagađati na koga je mislio, ali jasno je da će se oni koje je kritizirao sami prepoznati. Ne sumnjamo da će im iskusni Kek to reći i u četiri oka.

Rijeka nakon dva kola u skupini Europske lige nema niti boda, a na kontu je, uz malo sreće, mogla imati barem dva. Pogreške su skupe, pogreške se plaćaju.

Hajduk primio s centra

Nekad vas sreća pomiluje, kao što je bilo u uzvratnoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka protiv Salzburga, kad je Austrijancima poništen čisti gol. Tad je sreće bilo, no ona je očito napustila Riječane u posljednjim europskim utakmicama.

Peh i nesreća pratili su i ostale naše klubove na europskom putu ove sezone.

Hajduk je primio gol s centra protiv Evertona. Gylfi Sigurdsson je zabio gol na Poljudu kakav će teško zabiti ponovno u karijeri, i to baš u trenucima kad su “bili” krenuli po drugi gol i potpunu senzaciju protiv Engleza.

Dante Stipica bio je Hajdukov tragičar.

Osijek je imao sve, ostao bez ičega

Osijek je bečku Austriju u prvoj utakmici playoffa Europske lige imao na konopcima. Vodio je 1-0 u Gradskom vrtu. Kapetan Borna Barišić pucao je penal. Lopta je pogodila unutarnji dio vratnice, centimetri su je dijelili od ulaska u mrežu i onda je uslijedio preokret.

Austrijanci su zabili iz dva udarca.

Na kraju su Osječani iz Europske lige ispali zbog golova u gostima, a da im je kod kuće ušao taj penal, Austrijanci bi u Beč lako je moguće otišli s tri-četiri komada u mreži.

Peh je u uzvratnoj utakmici četvrtog pretkola Europske lige imao i Dinamo.

Bili su Zagrepčani puno bolji od Skënderbeua. Poništen im je gol zbog malog zaleđa, sudac im je mogao svirati i penal i na kraju su kao i Osječani ispali zbog gola u gostima. Da je bilo malo više sreće, imali bismo još klubova u skupini.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'
U SUDAČKOJ NADOKNADI

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'

Čudesne scene u Madridu. Bayern je do 88. imao finale Lige prvaka na Wembleyju, Tuchel je izvadio napadače Kanea, Musialu, Sanea... A džoker s klupe Joselu zabio je dva gola i preokrenuo utakmicu

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto
'MODRI' IMAJU INTERES

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto

Rezultat Borussije Dortmund u finalu Lige prvaka utjecat će i na status hrvatskih klubova u kvalifikacijama za europska natjecanja. Modri će navijati protiv njemačkog kluba, a Rijeka za njega
Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...
SPREMA SE TRANSFER

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...

S Petkovićem je situacija složenija. Već mu je 29 godina, klub na njemu ne može zaraditi ni približno koliko bi izgubio njegovim odlaskom. A ni Bruni se ne odlazi u egzotiku, jedino ako pokuca na vrata klub iz 'liga petice'...