Obavijesti

Sport

Komentari 32

Kakvo pojačanje za nastavak prvenstva: Karačić u momčadi!

Kakvo pojačanje za nastavak prvenstva: Karačić u momčadi!

Uoči sutrašnje utakmice Hrvatske i Bahreina, u sastav Hrvatske ulazi Igor Karačić dok iz sastava izlazi Janko Kević. Reprezentaciji će se u večernjim satima priključiti Matej Hrstić, objavili su iz HRS-a...

VIDEO

Hrvatska u četvrtak protiv Bahreina otvara drugi krug na Svjetskom prvenstvu u Egiptu, a izbornik Lino Červar je napravio novu izmjenu. I to onu kojoj smo se nadali.

Pokretanje videa...

Hrvatska stigla u Kairo 04:35

Jedan od naših najboljih igrača Igor Karačić se oporavio od ozljede i uvršten je u sastav za nastavak prvenstva!

- Uoči sutrašnje utakmice Hrvatske i Bahreina, u sastav Hrvatske ulazi Igor Karačić dok iz sastava izlazi Janko Kević. Reprezentaciji će se u večernjim satima priključiti Matej Hrstić koji je na širem popisu igrača za Svjetsko prvenstvo - poručili su iz HRS-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nadali smo se Karačiću od početka prvenstva, ali u tome ga je spriječila upala pubisa, odnosno preponske kosti. No, uoči odlaska u Egipat stanje je bilo sve bolje, Lino Červar ga je iz predostrožnosti ostavio na tribinama u početnom dijelu prvenstva, a Igor se sada u potpunosti oporavio i bit će na raspolaganju izborniku već u četvrtak kada igramo protiv Bahreina.

Hrvatska se mučila u prvom krugu, falila nam je širina na poziciji srednjeg vanjskog nakon ozljede Luke Cindrića, a Karačićev povratak je došao u najboljem trenutku. Naravno, bit će to veliko pojačanje za Hrvatsku.

Igor je na posljednja dva natjecanja bio fenomenalan. Vukao je našu reprezentaciju na SP-u prije dvije godine, ali i na EP-u prije godinu dana kada je uvršten u najbolju sedmorku turnira. O njegovom značaju ne treba ni govoriti, a vjerujemo kako je kamen sa srca pao i izborniku Červaru koji će sada imati puno veću širinu u napadu.

Janko Kević će tako preseliti na tribine, a reprezentaciji bi se do kraja dana trebao pridružiti i rukometaš PPD Zagreba Matej Hrstić. Ovaj lijevi vanjski je bio član reprezentacije koja je prije godinu dana osvojila srebro na EP-u, a kako smo odlaskom Luke Cindrića ostali na 19 igrača, Červar je odlučio pozvati i Hrstića koji je bio na širem popisu kako bi popunio roster.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Mvumbi je i dalje zvijezda: Želi ga pola Francuske nakon SP-a
'SHAQ' MOŽE BIRATI

Mvumbi je i dalje zvijezda: Želi ga pola Francuske nakon SP-a

Znam da je ovo posao, ali sve mi je ovo novo. Ne znam još što bih rekao. Uskoro ću odlučiti gdje ću nastaviti karijeru, rekao je pivot DR Konga koji je oduševio sve na SP-u u Egiptu

Nitko ni blizu virtuozu: Balićev rekord dugo će ostati netaknut
NAKLONITE SE MAJSTORU

Nitko ni blizu virtuozu: Balićev rekord dugo će ostati netaknut

Bivši hrvatski rukometni reprezentativac šest puta zaredom našao se u najboljim postavama velikih natjecanja. Sagosen je u Egiptu mogao doći na pet, no prerano je izletio s Norvežanima
Spektakularno finale u Egiptu: Danska ponovno prvak svijeta!
NEVJEROJATNI HANSEN I LANDIN

Spektakularno finale u Egiptu: Danska ponovno prvak svijeta!

Čudesni Hansen, čudesni Landin na golu i Danska je ponovno prvak svijeta! Na koncu su presudile nijanse, ali Danci su zasluženo obranili naslov prvaka svijeta 26-24 i drugi put u povijesti uzeli zlatno odličje