Obavijesti

Sport

Komentari 7

Kaleb: Strašno nam je žao što svi nisu ušli u dvoranu

Kaleb: Strašno nam je žao što svi nisu ušli u dvoranu
1

I ovaj put Ledena je bila pretrpana. Svi su htjeli vidjeti Balića, Vorija... No 200 navijača s valjanim ulaznicama ostalo je ispred Ledene dvorane

VIDEO

Najvažnija utakmica Zagreba već je počela. Kiel je već demonstrirao svoju snagu, Vori zabijao, Škof branio, a 200 navijača stajalo je na kiši ispred Ledene dvorane Doma sportova. Ne bi to bilo ništa čudno da ti navijači nisu imali valjane ulaznice za susret Zagreba i Kiela. Dvorana je bila dupkom puna i zaštitari ih nisu mogli niti smjeli pustiti u prenatrpanu Ledenu. Ostavljeni pred ulazom na kiši prosvjedovali su pogrdno skandirajući: "Cigani, cigani!"
Jedan žešći navijač s počasnom ulaznicom čak je i uletio hodnik dvorane ispred svlačionica gdje je zatekao Zorana Gopca od kojeg je tražio povrat novca, kojeg je nakon dužeg inzistiranja, čini se, i dobio. Policija je navijače smirila, a najžešće i privela, no većih incidenata nije bilo.
- Policija nas je obavijestila da je ostalo 200 navijača pred dvoranom. Na kraju smo uspjeli pustiti još neke unutra, a prema našoj procjeni pred dvoranom je ostalo manje od 100 navijača s kupljenim kartama. Onima koji su platili karte ćemo vratiti novac, a ovi koji su imali počasne ulaznice ne mogu tražiti povrat. Naravno, nama je jako žao što su morali ostati ispred dvorane, što nisu mogli uživati u vrhunskom rukometu - rekao je Bartol Kaleb.
Do neugodnih scena ne bi došlo da je Grad najtrofejnijem zagrebačkom klubu i najtrofejnijem hrvatskom sportu bar za ovu, utakmicu sezone, osigurao dvoranu koju su zaslužili. Arena večeras zjapi prazna, a navijači tjednima mole za kartu više. Iako bi i velebno zdanje u kojem se igralo finale SP-a bilo premalo, sigurno se ne bi dogodilo da navijači s plaćenom ulaznicom izvise ispred dvorane. I s pravom prosvjeduju. Ledena je legendarna, no Zagreb zaslužuje više i bolje. Rukomet je ponovno u modi, no prema svemu sudeći, u Zagrebu se nema gdje igrati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"