Sport

Komentari 25

Kalinić i Jurić opet pobjeđuju: Nikola predivno zabio Crotoneu

Kalinić i Jurić opet pobjeđuju: Nikola predivno zabio Crotoneu

Primio je loptu na nekih 18 metara od gola, utrčao par metara u šesnaesterac i s nekih 14 metara udaljenosti prekrasno zapucao na gol. Tromi braniči Crotonea nisu ga stigli pokriti

Verona se u 17. kolu Serie A počela vraćati na pobjedničke staze drugom pobjedom u posljednje tri utakmice.

POGLEDAJTE VIDEO: Pripreme Hajduka

Ovaj put momčad hrvatskog trenera Ivana Jurića bila je bolja od Crotonea kojeg je svladala 2-1, a među najzaslužnijima za to bio je hrvatski napadač Nikola Kalinić koji je zabio prekrasan gol u 16. minuti.

Primio je loptu na nekih 18 metara od gola, utrčao par metara u šesnaesterac i s nekih 14 metara udaljenosti prekrasno zapucao na gol. Tromi braniči Crotonea nisu ga stigli pokriti, a Nikola je bio precizan i matirao golmana.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Devet minuta kasnije na 2-0 povisio je Dimarco, a Messias je tek u 55. minuti uspio smanjiti zadatak no uzalud.

Nikola Kalinić je u Veronu došao ovo ljeto iz Atletico Madrida, nekoliko utakmica propustio je zbog ozljede i trebalo mu je neko vrijeme da se vrati u formu. U posljednje vrijeme opet je u prvih 11, Jurić mu sve više vjeruje, a on mu je uzvratio sjajnim golom. Inače, Nikola je prošle sezone igrao na posudbi u Romi gdje je zabio pet golova u 15 utakmica.

Verona je sad deveta na tablici s 27 bodova, a Crotone je debelo zadnji s devet bodova.

Najčitaniji članci