Obavijesti

Sport

Komentari 128

Kalinić: Igrao sam za velikane, ali ovo je poseban trenutak!

Kalinić: Igrao sam za velikane, ali ovo je poseban trenutak!

Ovo je mjesto gdje sam odrastao, mjesto na kojem sam stekao nogometnu afirmaciju, na koncu tu sam se rodio i tu su moji ljudi. Dat ću sve od sebe da zadržimo ovaj trenutak, kazao je Kalinić po povratku u Hajduk

VIDEO

Navijači Hajduka čekali su ga kao ozeblo sunce. Kako je siječanj prošao, došla je veljača, nade su kopnjele. No, Lukša Jakobušić i Mindaugas Nikoličius pripremili su ponoćnu bombu za sve hajdukovce. Kao poklon za 111. rođendan. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Nikola Kalinić vratio se u Hajduk: Igrao sam za velikane, ali ovo je poseban trenutak VIDEO

Ušao je u igru protiv Juventusa, odigrao 20 minuta, na kraju se ispostavilo i zadnje minute za Veronu. Raskinuo je ugovor s klubom, a nedugo nakon toga Hajduk ga je potvrdio. Dite se vratilo materi, Nikola Kalinić se nakon 13 godina vratio na Poljud.

- Povratak u Hajduk poseban je trenutak u mom životu. Potpisivao sam ugovore s brojnim klubovima, velikim klubovima, igrao za njih, ali Hajduk je za sve nas koji smo odrasli ovdje najveći i za njega smo emotivno vezani - rekao je sjajni Kalinić po potpisu ugovora.

Velika je karijera iza ovog sjajnog napadača. Iz Hajduka se otisnuo u bijeli svijet 2009. godine kada je potpisao za Blackburn za sedam milijuna eura i donio klubu tada rekordan novac. Igrao je za Dnjipro, Fiorentinu, Milan, Romu, Atletico Madrid, Veronu. Prošao sve i svašta, igrao za velikane, ali nešto ga je kopkalo. Jedan san ostao je neispunjen. A to je trofej u dresu Hajduka. Srce je htjelo nazad još jednom osjetiti Poljud i čudesni huk sa sjevera. 

Nikola Kalinić

- Ovo je mjesto gdje sam odrastao, mjesto na kojem sam stekao nogometnu afirmaciju, na koncu tu sam se rodio i tu su moji ljudi. Dat ću sve od sebe da zadržimo ovaj trenutak, da zajedno razveselimo sve koji dišu za Hajduk i što duže zadržimo ovaj trenutak i trenutnu emociju koja vlada oko kluba - kazao je Kalinić.

Split: Dinamo nakon izvo?enja jedanesteraca osvojio Kup Hrvatske

Njegovim povratkom Hajdukove šanse za naslov porasle su više nego ikada. Jakobušić i Nikoličius rade strašan posao i može se reći, njegovim dolaskom kompletirali momčad koja će se boriti za naslov prvaka i Rabuzinovo sunce.

Već mjesecima vlada euforija u Splitu otkako je Marko Livaja produžio ugovor, a sada je Split dobio još jednog sjajnog igrača. Najveći mogući poklon uoči nedjeljne utakmice protiv Slaven Belupa i proslave 111. rođendana kada bi Kalinić trebao drugi put debitirati za 'bile'. Navijači Hajduka večeras će teško zaspati. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 128
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'
Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi