Obavijesti

Sport

Komentari 14

Kalinić: Kao da mi je otpala glava, nisam znao gdje sam

Kalinić: Kao da mi je otpala glava, nisam znao gdje sam
1

Do kvalifikacija je mjesec dana, a ja ću se za par dana vratiti treninzima, tako da nema straha. Ako i propustim utakmicu protiv Stokea, sigurno ću branit još koju utakmicu do okupljanja reprezentacije, kaže Lovre

VIDEO

- Dobro je kako je moglo biti, imam blagi potres mozga, par dana moram pauzirati, a onda opet povratak na treninge i utakmice – javio se Lovre Kalinić jutro nakon nesretnog sudara na rubu peterca, zbog kojeg je morao u poluvremenu utakmice njegove Aston Ville i WBA biti zamijenjen.

Igrala se 21. minuta na Villa Parku u Birminghamu, kada je Lovre krenuo na jedan ubačaj iskosa. Imao je loptu pod kontrolom, ali je na njega neoprezno startao igrač WBA Jake Livermore. Udarac u glavu bio je toliko jak da je Lovre ostao ležati na travi. Livermore se nakon utakmice ispričao...

- Sjećam se da sam izbio loptu, i nakon toga više ništa, samo crno pred očima... Udarac je bio jak, imao sam osjećaj da mi je otpala glava. U prvih par trenutaka osjećao sam samo bol, nisam znao ni gdje se nalazim, ni što mi se dogodilo – otkrio nam je Kalinić, koji nikad nije imao slično iskustvo. 

- Jednom mi je Šitum, koji je tada igrao za Lokomotivu, slomio zub i raskrvario usnu, ali ovako nešto nikad nisam doživio. 

Unatoč svemu ostao je u igri do poluvremena, čak i obranio nekoliko opasnih udaraca gostujućim igračima.

- Valjda je to adrenalin, onako vruć brzo dođeš sebi i osjećaš da možeš. Malo mi se vrtjelo, 'slika je malo kasnila', bio sam kao u magli, ali nadao sam se da ću se malo po malo oporaviti, da će sve biti u redu. 

No na poluvremenu su mu liječnici dijagnosticirali potres mozga i odmah je morao biti zamijenjen. Iako je WBA pred sam kraj poluvremena zabio dva gola, ni potpuno zdravi Kalinić vjerojatno ih ne bi obranio. 

- Kod prvoga je protivnički igrač samo dotakao loptu glavom, iskosa, dobila je neobičnu putanju, preletjela me i ušla u suprotni kut. Kod drugoga se lopta odbila od našeg igrača u bloku, nakon toga i od stative u gol... Iako sam imao osjećaj da sam negdje drugo, a ne na terenu, kod golova nisam mogao ništa napraviti – kaže Kalinić, koji nije pretjerano zadovoljan rezultatima Aston Ville.

- Sigurno da smo svi skupa očekivali bolje rezultate, ali baš nemamo sreće, mi ne iskoristimo naše izgledne šanse, a primamo golove iz odbijanaca... Valjda će biti bolje u nastavku sezone.  

Ono što sve ljubitelje nogometa u Hrvatskoj najviše zanima je hoće li prvi golman reprezentacije biti spreman za kvalifikacijske oglede s Azerbejdžanom i Mađarskom u ožujku. 

- Do kvalifikacija je još mjesec dana, a ja ću se za par dana vratiti treninzima, tako da nema straha. Ako i propustim utakmicu protiv Stokea, sigurno ću branit još koju utakmicu do okupljanja reprezentacije i na okupljanje doći spreman – zaključio je Kalinić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom