Obavijesti

Sport

Komentari 12

Kamerunci tvrde da ima 17 i bit će zvijezda Afričkog kupa: 'Pa stariji je od izbornika Songa'

Kamerunci tvrde da ima 17  i bit će zvijezda Afričkog kupa: 'Pa stariji je od izbornika Songa'

Kamerunski navijači oduševljeni su potezom predsjednika saveza Samuela Eto'oa, koji prilku daje mladim draguljima, pa tako i Nathanu Douali, koji igra u kamerunskoj ligi

VIDEO

Skandal! Tim riječima objavila je španjolska Marca vijest da Wilfried Nathan Douala ima 17 godina i da će biti zvijezda kamerunske reprezentacije na Afričkom kupu. Nisu upitne njegove nogometne vještine već Španjolci sumnjaju da baš i nije rođen u svibnju 2006. godine. 

Kamerunci tvrde da ima 17 godina, pa su ga pozvali u reprezentaciju za Afrički kup, koji se igra u Obali Bjelokosti 13. siječnja. Kamerunski navijači su oduševljeni Doualinim pozivom uz riječi da im je jako drago što predsjednik saveza, slavni Samuel Eto'o, ima itekako razumijevanja za mlade igrače i ne boji se dati priliku mladim draguljima.

Doulu trenutno igra za kamerunsku Victoriju United, a zanimljivo da nikad nije igrao za mlađe uzraste reprezentacije. Priznat ćete, malo neobično da talentirani 17 godišnjak igra za A reprezentaciju, a da pritom nije igrao niti za jednu mlađu selekciju. 

- Taj je stariji od izbornika Rigoberta Songa - jedan je od brojnih komentara, nakon što je Kamerun objavio da će Douala biti vjerojatno najmlađi igrač na Afričkom kupu.

-  Zašto ste stavili sliku oca, imate njegovu - također je jedan od komentara na službenoj stranici saveza.

- Moguće je da ima 17 jedino ako je počeo gubiti kosu sa četiri godine - komentiraju navijači. 

Kameruncima ovo nije prvi skandal, kad je riječ o igračima i godinama. Djawal Kaiba navodno ima 20 godina, igra za mladu kamerunsku reprezentaciju, ali kad je objavljena fotografija, opet je izbio skandal. 

S takvim mladićima, kojima Eto'o daje priliku, Kamerun je među najmlađim reprezentacijama na Afričkom kupu, što može samo učvrstiti njegovu poziciju. Jer, uz rezultat, važna je i promocija mladih igrača, tinejdžera kao što je Nathan Douala, od kojeg se očekuku velike stvari. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'
U SUDAČKOJ NADOKNADI

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'

Čudesne scene u Madridu. Bayern je do 88. imao finale Lige prvaka na Wembleyju, Tuchel je izvadio napadače Kanea, Musialu, Sanea... A džoker s klupe Joselu zabio je dva gola i preokrenuo utakmicu

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto
'MODRI' IMAJU INTERES

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto

Rezultat Borussije Dortmund u finalu Lige prvaka utjecat će i na status hrvatskih klubova u kvalifikacijama za europska natjecanja. Modri će navijati protiv njemačkog kluba, a Rijeka za njega
Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...
SPREMA SE TRANSFER

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...

S Petkovićem je situacija složenija. Već mu je 29 godina, klub na njemu ne može zaraditi ni približno koliko bi izgubio njegovim odlaskom. A ni Bruni se ne odlazi u egzotiku, jedino ako pokuca na vrata klub iz 'liga petice'...