Obavijesti

Sport

Komentari 20

Kamo si krenuo? Greek Freak je 'bananom' vratio Buckse u igru

Kamo si krenuo? Greek Freak je 'bananom' vratio Buckse u igru

Milwaukee je izjednačio finalnu seriju doigravanja NBA lige protiv Phoenixa na 2-2 domaćom pobjedom 109-103. Giannis Antetokounmpo i Khris Middleton bili su fantastični kod Bucksa

VIDEO

Nakon dvije uvodne pobjede Phoenixa, Milwaukee je pokazao da ne misli tako lako odustati od borbe za trofej NBA lige. Bucksi su pobijedili i u noći na četvrtak po hrvatskom vremenu 109-103 na svom parketu i izjednačili finalnu seriju na 2-2.

Pokretanje videa...

Šarić vodi navijanje na SP-u u Rusiji 00:29

Sunsi su držali vodstvo većinu utakmice, u prvoj četvrtini vodili su s devet poena razlike, na ulasku u zadnju sa šest, ali Bucksi su došli do vodstva minutu i pol prije kraja. Ključnim se pokazala blokada Giannisa Antetokounmpa na dodavanju za Deandrea Aytona u idućem napadu.

Khris Middleton vukao je Milwaukee u napadu, zabio je 40 uz šest skokova i četiri asistencije, a "Greek Freak" Giannis 26 koševa uz 14 skokova, osam asistencija, tri ukradene lopte i dvije blokade.

Ni fantastična partija Devina Bookera s 42 poena, ni 17 skokova Deandrea Aytona nisu pomogli Phoenixu, kojemu od početka prve utakmice nedostaje hrvatski košarkaš Dario Šarić koji je ozlijedio ligamente koljena i čeka ga višemjesečna stanka.

Iduća utakmica igra se u noći na nedjelju u Phoenixu, a šesta u Milwaukeeju u noći na srijedu.

POGLEDAJTE PRVO ČETVRTFINALE ARMAGEDONA:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića