Sport

Komentari 40

Kamp će imati četiri igrališta, atletsku dvoranu, garažu, hotel

Kamp će imati četiri igrališta, atletsku dvoranu, garažu, hotel

Nogometni kamp na Sveticama sadržavat će četiri nogometna igrališta, jedan s natkrivenom tribinom za 3000 ljudi. Planira se i rekreativni prostor za građanstvo

Projekt gradnje nogometnog kampa na Sveticama je u pripremi, a portal Zagrebancija.com došla je u posjed nacrta sportskog centra, koji bi trebao koštati oko šest milijuna eura.

Kompleks bi trebao imati četiri nogometna igrališta, jedan veliki s prirodnom travom i natkrivenom tribinom za 3000 ljudi, dva će biti s umjetnom travom, bit će bacalište za kuglu te jedno za kladivo i disk.

Planira se i atletska dvorana, a bazen će biti ograđen od kampa. Još jedna dvorana gradit će se za futsal te prostorije za ugostiteljstvo. U sklopu nacrta predviđena je i garaža ispod dvorane sa 104 parkirna mjesta, a iznad dvorane gradit će se hotel s 18 dvokrevetnih soba.

Građani su zamjerili što rekreativci neće imati gdje vježbati, no i tome su doskočili izgradnjom rekreativnog prostora za građanstvo u kojem će biti prostori za badminton, squash, gimnastiku, istezanje...

Najčitaniji članci