Obavijesti

Sport

Komentari 0

Kanada juri prema drugom SP-u

Kanada juri prema drugom SP-u
3

Kanada je na vrhu ljestvice s 22 boda, četiri više od Sjedinjenih Država, dok je Meksiko treći također s 18. Četvrta je Panama sa 17. Tri prve reprezentacije će se kvalificirati na SP, a četvrta ekipa ide u interkontinentalno doigravanje

VIDEO

Nogometna reprezentacija Kanade napravila je veliki korak prema svom tek drugom plasmanu na Svjetsko prvenstvo nakon što je u susretu 10. kola kvalifikacija zone Concacaf u Hamiltonu pobijedila Sjedinjene Američke Države s 2-0.

Kanada je povela golom napadača Bešiktaša Cylea Larina u sedmoj minuti, a konačan rezultat je postavio branič Hatayspora Sam Adekugbe u petoj minuti nadoknade.

Amerikanci su tijekom susreta imali nekoliko lijepih prilika, veći posjed lopte (64:36 posto), uputili su više udaraca (13/8) te imali više kornera (4/1), no bodove je osvojio domaćin.

World Cup - CONCACAF Qualifiers - Canada v United States

Meksiko je odigrao samo 0-0 kod kuće protiv Kostarike, Panama s 3-2 slavila protiv Jamajke, Salvador je s 2-0 slavio kod Hondurasa.

Kanada je na vrhu ljestvice sa 22 boda, četiri više od Sjedinjenih Država, dok je Meksiko treći također s 18. Četvrta je Panama sa 17.

Tri prve reprezentacije će se kvalificirati na SP, a četvrtoplasirana ekipa ide u interkontinentalno doigravanje.

Kanad je do sada samo jednom nastupila na SP-u 1986. u Meksiku gdje je u skupini upisala tri poraza uz razliku pogodaka 0-5.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi