Obavijesti

Sport

Komentari 8

Kandidat za Euro: Nije lako upasti u portugalsku repku

Kandidat za Euro: Nije lako upasti u portugalsku repku
1

Branič Dinama na širem je popisu reprezentativaca. Sjajne igre u Dinamu dovele su do toga da ga izbornik ima 'na oku'.Tonel je posljednji put za Portugal igrao 2010.

VIDEO

Dok Ricardu Carvalhu ne smrkne, Tonelu ne svane. Tako se ukratko može opisati Tonelov reprezentativni opus. U ožujku 2010. godine Portugal je igrao protiv Kine, a Tonel je ušao u igru jer se Carvalho ozlijedio. Sad je opet na popisu, doduše širem. Ponovno zbog Carvalha. Realov stoper napustio je trening-kamp i suspendiran je na godinu dana. Zbog toga se izbornik Paulo Bento sjetio Tonela, kojem je u Sportingu neko vrijeme bio suigrač, a neko vrijeme trener.

- Ne bih komentirao Carvalha, to je problem njega i izbornika - rekao je Tonel. A portugalski izbornik gledao je Dinamove utakmice u LP-u i Tonel ga je oduševio.

- Drago mi je da se o meni razmišlja. Teško je upasti u reprezentaciju Portugala jer ima jako puno dobrih igrača - rekao je Tonel koji je ostao na širem popisu jer je u reprezetnaciju ipak pozvan branič Valencije Ricardo Costa.

Na Bentov poziv Tonelu možda je utjecao i Cristiano Ronaldo. Nakon utakmice Dinama i Reala Ronaldo je otišao do Tonela, izljubio se, zamijenio dres rekavši: “Stvarno si dobro igrao. Odličan si”. 

Tonelovu igru pohvalio je i Jose Mourinho, čija se riječ u Portugalu itekako uvažava. On je istrčao iz Realova autobusa da bi pozdravio Tonela.

- Zaista ste dobra momčad, a ti si igrao na reprezentativnoj razini - rekao je Mourinho Tonelu. 

Portugalci su vodeći u skupini H, imaju 13 bodova, kao Danci i Norvežani, 7. listopada igraju s Islandom, a 11. listopada s Danskom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 8

VIDEO

Željko Sopić odlazi, a Mišković je već našao novog trenera?!
TRENERSKE PROMJENE U HNL-U

Željko Sopić odlazi, a Mišković je već našao novog trenera?!

Paolo Tramezzani dobio je bolju ponudu i vrlo vjerojatno napušta Istru 1961. Damir Mišković, pak, u Rijeci želi vidjeti trenutačno najdugovječnijeg trenera u HNL-u, čovjeka koji je zanimljiv i HNS-u

Dinamo smijenio Vlatku Peras
PRELOMILI SU

Dinamo smijenio Vlatku Peras

Dugo se to spominjalo, ali iz tjedna u tjedan se Vlatka Peras pojavljivala na tribinama, kao i na radnom mjestu u Dinamu. No, na kraju je maknuta s dužnosti
Koji su klubovi iz HNL-a čestitali Dinamu na dvostrukoj kruni?
DOMAĆA KONKURENCIJA

Koji su klubovi iz HNL-a čestitali Dinamu na dvostrukoj kruni?

Predsjednik HNS-a i neki klubovi iz HNL-a čestitali su Dinamu na osvajanju trofeja, dok drugi još uvijek šute. Do kraja prvenstva igra se još jedno kolo