Obavijesti

Sport

Komentari 68

Kane ponovno srušio Arsenal! Mhitarjan i Auba prilično očajni

Kane ponovno srušio Arsenal! Mhitarjan i Auba prilično očajni
1

Tottenham je došao u vodstvo golom Kanea koji je prošao Koscielnyja i glavom zakucao loptu u lijevi kut Čechovog gola. Bio mu je to sedmi gol u isto toliko londonskih derbija, samo ih Adebayor ima više (8)

VIDEO

U najposjećenijem londonskom derbiju u povijesti, Tottenham je pobijedio Arsenal s minimalnih 1:0 golom Harryja Kanea iz 49. minute čime je pobjegao Arsenalu na sedam bodova prednosti.

Arsene Wenger uoči utakmice je zbog ozljede ostao bez Aarona Ramseyja koji je u prošlotjednom razbijanju Evertona (5:1) zabio hat-trick, a njegovo mjesto u početnoj postavi pripalo je Jacku Wilsheru. U napadu se očekivano našao dvojac Aubameyang-Mkhitaryan, dok je na lijevom boku 200. nastup u dresu topnika upisao Monreal.

U prvom poluvremenu gledali smo uglavnom izjednačenu utakmicu u kojoj je jedinu bolju priliku imao Harry Kane 27. minuti kada je glavom pucao pored vratnice.

Tottenham je u drugom dijelu djelovao preporođeno i brzo došao u vodstvo novim pogotkom Kanea koji je varkom prošao Koscielnyja i glavom zakucao loptu u lijevi kut Čechovog gola. Bio mu je to sedmi gol u isto toliko londonskih derbija, samo ih Adebayor ima više (8)!

Uslijedile su nove velike prilike domaćina; samo dvije minute kasnije Kane je u idealnoj prilici za udvostručenje prednosti kada mu je Dier precizno ubacio na peterac, ali najbolji strijelac lige pucao je povrh gola. U 57. minuti Eriksen je bio još bliže pogotku, no njegov topovski udarac iz slobodnog udarca odsjeo je na gredi.

Wenger je odlučio izvaditi bezopasnog Mkhitaryana u 65. minuti i preseliti Aubameyanga na lijevo krilo odakle je Gabonac već u idućoj minuti kreirao prvu bolju priliku Arsenala;  na desetak metara od gola pronašao je Wilsherea, a njegov pokušaj vrhunski je obranio Lloris.

Petr Čech, koji je prvi puta u karijeri u devetoj uzastopnoj utakmici Premier lige primio gol, uspio je u 76. minuti spasiti Arsenal većeg poraza kada je obranio stopostotnu priliku Trippiera, a do kraja susreta dvije solidne prilike za izjednačenje promašili su Özil Lacazette.

Tottenham je tako pred 83 222 navijača došao do pobjede kojom je privremeno zasjeo na treću poziciju, dok je Arsenal pao na šestu poziciju sa šest bodova manje od pozicija koje vode u Ligu prvaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti
KAD IDE, IDE

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti

Bayern Leverkusen je i u 49. utakmicu u nizu ostao neporažen i tako postavio rekord. Gubili su od Rome 2-0, ali opet su se izvukli u sudačkoj nadoknadi. U finalu Europske lige igrat će protiv Atalante

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju