Obavijesti

Sport

Komentari 7

Kaos u 3. ligi: Predsjednik kluba naganjao gledatelja?

Kaos u 3. ligi: Predsjednik kluba naganjao gledatelja?
5

Zbog isključenja igrača NK Hrvace pobijesnili su i trener i predsjednik kluba, koji je naposlijetku trčao za gledateljom, rekao je naš čitatelj

Žestoku borbu za bodove vodila su u subotu dva nogometna trećeligaša, Zmaj i Hrvace. Utakmica je kulminirala isključenjem trenera domaćeg Hrvaca i jednog njihovog igrača. Pobjedu je odnio gostujući klub iz Makarske, NK Zmaj. Naš čitatelj Nenad Tintor svjedočio je burnim događanjima na nogometnoj utakmici.
- Utakmicu je obilježilo divljanje predsjednika kluba Hrvace Stipe Doljanina. Tijekom utakmice vrijeđao je suca i nekoliko puta utrčavao u teren. Na provokaciju jednog gledatelja ušao je u teren i krenuo trčati za njim, prešao ogradu i lovio ga oko igrališta - ispričao nam je naš čitatelj. Predsjednik Zmaja, Marko Ožić-Bebek, kaže da je suđenje bilo u potpunosti korektno.
- Mislim da su ljudi iz Hrvaca preburno reagirali na isključenje njihovog igrača. Mladi igrač Zmaja nakon grubog prekršaja ostao je ležati na terenu bez svijesti. U teren je ušao njegov otac i vikao na Doljanina, koji je onda krenuo trčati za njim - ispričao je predsjednik nogometnog kluba Zmaj.
Stipe Doljanin, predsjednik Hrvaca, dao je drugu verziju priče.
- Nije istina da sam utrčavao na teren. Sjedio sam cijelo vrijeme u svečanoj loži - komentirao je Doljanin.
Iz zaštitarske kuće Bilić-Erić rekli su da je netko iz publike ušao na igralište. U policiji pak kažu da njihovi djelatnici koji su bili na utakmici nisu evidentirali nikakav incident, a zabilježio ga nije ni službeni delegat utakmice.