Obavijesti

Sport

Komentari 24

Kaos u Wimbledonu! Tsitsipas gađao Kyrgiosa i gledatelje, Nick vrijeđao suca: Jesi ti glup?

Kaos u Wimbledonu! Tsitsipas gađao Kyrgiosa i gledatelje, Nick vrijeđao suca: Jesi ti glup?
5

Nevjerojatno sadržajan meč odigrali su Nick Kyrgios i Stefanos Tsitsipas. Što igrački, što dugim jezicima i prljavim potezima. A dok su oni dizali prašinu, Nadal je pomeo Sonega i prošao u osminu finala

VIDEO

Završnica subote u Wimbledonu, trećem Grand Slam turniru godine, bila je sjajna, a za to su se pobrinuli australski tenisač Nick Kyrgios i Grk Stefanos Tsitsipas.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:05

U tom meču trećeg kola slavio je Kyrgios 6-7(2), 6-4, 6-3, 7-6(7) čime je osigurao ogled osmine finala protiv Amerikanca Brandona Nakashime.

Osim očekivane nervoze s obje strane, naelektriziranog odnosa između dvojice tenisača, Kyrgios i Tsitsipas su priuštili i iznimno kvalitetan meč. Ukupno gledano Australac je ipak bio bolji, a Kyrgios je u napetom tie-breaku četvrtog seta iskoristio drugu meč loptu za veliko slavlje.

Wimbledon

No, meč je obilježilo i nekoliko incidenata. Odakle krenuti? Tsitsipas je u jednom momentu drugog seta ni iz čega lansirao lopticu prema gledateljima i umalo pogodio starijeg gospodina. Kyrgios je odmah zatražio riječ sa supervizorom i diskvalifikaciju Tsitsipasa, u sličnoj situaciji koju je onda imao Novak Đoković na US Openu. Meč se ipak nastavio.

Zatim je Tsitsipas namjerno gađao Kyrgiosa u tijelo i pogodio!

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Wimbledon

A ni temperamentni Nick nije ostao dužan. Ponovno je izgubio živce na Wimbledonu i u tom kobnom drugom setu glavnom sucu povikao "Jesi li ti glup?".

VIDEO SITUACIJE OVDJE

Rafael Nadal je vrlo lako svladao Lorenza Sonega 6-1, 6-2, 6-4 te će u osmini finala igrati protiv Nizozemca Botica van de Zandschulpa. Sonego baš ništa nije mogao sve do 4-2 za Nadala u trećem setu. U tom trenutku je odlučeno da se zatvori krov na stadionu, a nastavak meča obilježila su dva gema u nizu Sonega, čime je Talijan došao do prvog breaka u meču i izjednačenja na 4-4.

Wimbledon 2022 - Day Six - All England Lawn Tennis and Croquet Club

Nakon izgubljenog servis gema Nadal je napravio neobičnu scenu. Pozvao je Sonega na mrežu te ga je, očigledno zamolio, da bude nešto tiši tijekom odigravanja poena ili proslave osvojenih poena. Kako god, Nadal je odmah došao do novog breaka i potom zaključio ovaj susret.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

VIDEO Izveo korner pa čudesno spriječio šansu nevjerojatnim trkom od 80 m: Kako ide Luka!
KAO MLADIĆ

VIDEO Izveo korner pa čudesno spriječio šansu nevjerojatnim trkom od 80 m: Kako ide Luka!

Nakon kornera koji je rezultirao kontrom Bavaraca, čudesni je trk potegnuo Luka Modrić jer je to bila velika šansa gostiju za odlazak na 2-0 i praktički završetak utakmice. Ali, sve je spasio kapetan 'vatrenih'
U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)
TRAGEDIJA

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)

Prerani odlazak našeg dragog Luke šokirao nas je sve toliko da još uvijek ne možemo vjerovati da se to dogodilo, napisali su iz kluba poginulog