Sport

Komentari 31

Kaos u Zagorju! Spiker vrijeđao suca, gledatelji upali na teren i tukli igrača i trenera protivnika

Kaos u Zagorju! Spiker vrijeđao suca, gledatelji upali na teren i tukli igrača i trenera protivnika

Disciplinski sudac Četvrte nogometne lige Zagreb - Središte imao je pune ruke posla nakon utakmice Straže iz Huma i Banovca iz Gline (1-2). Sudac je prekinuo utakmicu 13 minuta prije kraja

Uskrsni derbi začelja Četvrte nogometne lige Središte Zagreb. Utakmica NK Straže iz Huma na Sutli i ŠNK Banovca iz Gline na Veliku subotu (1-2) završena je u 77. minuti nakon niza ružnih događaja, piše Zagorje.com.

Domaći igrač Tin Brezinščak nekoliko minuta ranije dobio je drugi žuti karton, na što je službeni spiker poludio i na razglas izvrijeđao glavnog suca Marka Matijašeca iz Zaprešića:

- Pi*ka ti materina - vikao je.

U 75. minuti igrač Banovca Dorijan Gomaz namjerno je udario jednog igrača Straže u prsa i dobio izravan crveni karton. Tad se s klupe digao domaći igrač Borna Vidiček, koji je nešto ranije zamijenjen, udario Gomaza pa i on dobio crveni. Ali ni tu nije bio kraj.

Delegat Miroslav Bugarinović iz Križa u zapisniku je naveo da su potom dvojica gledatelja s brda iznad igrališta probila zaštitne barijere i upala na teren. Jedan je udario gostujućeg igrača, a drugi pomoćnog trenera Darija Žinića koji je probao zaštititi svoje igrače.

"Zbog nemilih scena na terenu i oko njega, kao i sukoba igrača te sigurnosti sudačke četvorke i gostujuće momčadi, sudac je prekinuo utakmicu u 77. minuti", stoji u zapisniku.

Disciplinski sudac Martin Šarić kaznio je Gomaza sa šest utakmica zabrane, a Vidičeka s tri utakmice. Tražio je dodatna očitovanja pa je vrlo izgledna dodatna kazna za oba kluba, pogotovo Stražu kao organizatora utakmice.

Najčitaniji članci