Obavijesti

Sport

Komentari 2

Kapetan Belgije iznenadio sve uoči SP-a: Ima boljih od nas

Kapetan Belgije iznenadio sve uoči SP-a: Ima boljih od nas

Najveći suparnik hrvatske nogometne reprezentacije u grupnoj fazi bit će Belgija. Oni su zauzeli treće mjesto na SP-u 2018. kada ih je predvodio fantastični Eden Hazard, ali okolnosti više nisu iste

VIDEO

Sudbina je htjela da se srebrna i brončana momčad sa Svjetskog prvenstva 2018. godine zajedno nađu u skupini F na Mundijalu u Kataru. Hrvatska i Belgija 1. prosinca igraju međusobno u trećem kolu SP-a, a upravo bi taj susret mogao odlučiti sudbinu ovih nogometnih sila uoči eliminacijske faze turnira.

Simbolično je da su Hrvatska i Belgija imali i dvojicu najboljih igrača na SP-u u Rusiji, Luka Modrić doma je uzeo zlatnu loptu prvenstva, a srebrnu loptu osvojio je kapetan Belgije, Eden Hazard. Godinu dana poslije, Modrić i Hazard postali su suigrači nakon što je Real Madrid platio Chelseaju 115 milijuna eura za usluge fantastičnog Belgijanca.

LaLiga - Real Madrid v Osasuna

Ipak, Hazard u Realu nikad nije pokazao najbolje od sebe. Brojne su ozljede uništile njegovu formu, samopouzdanje i minutažu. U Katar ne dolazi kao jedan od najboljih igrača na svijetu kao prije četiri godine, već kao otpisani igrač pun želje za dokazivanjem.

Unatoč tome što je Belgija krcata fantastičnim igrača, Hazard smatra da nisu kvalitetni kao što je bilo prije četiri godine u Rusiji.

- Jako smo dobra momčad s dobrim igračima. Imamo više iskustva nego prije 4 godine u Rusiji, ali ja ne igram, Lukaku ima ozljedu... Imamo neke dvojbe, a mislim i da ima boljih momčadi od nas. Brazil, Francuska, Argentina... - rekao je Hazard.

Hazard bi, unatoč slaboj minutaži u Realu, ipak trebao pronaći svoje mjesto u prvih 11 Belgije na SP-u. U prilog mu ide i činjenica da je počeo od prve minute posljednja dva susreta reprezentacije u Ligi nacija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...