Sport

Komentari 73

Kapetan Rijeke na oproštaju je napravio glupost za isključenje pa se ispričavao navijačima

Kapetan Rijeke na oproštaju je napravio glupost za isključenje pa se ispričavao navijačima

Smolčić je s kapetanskom trakom poveo Rijeku u finalu Kupa na Poljudu, a u 17 minuta skrivio je dva žuta kartona. Prvi zbog prigovora nakon gola Ferra, drugi zbog povlačenja izvan terena

Hrvoje Smolčić (21) odigrao je svoje za Rijeku, a vjerojatno najvažniju utakmicu kapetan momčadi s Rujevice neće pamtiti po dobru jer je zbog gluposti u 41. minuti dobio drugi žuti, isključujući karton.

POGLEDAJTE VIDEO: Korteo Torcide uoči finala Kupa

Marko Livaja (28) već ga je bio prošao kraj aut linije, a mladi Ličanin potegnuo je za dres najboljeg igrača Hajduka. To nije vidio Kruno Šarić, drugi pomoćnik glavnog suca Frana Jovića, ali jest on i opravdano ga je poslao u svlačionicu.

Smolčić je samo 17 minuta prije, kod gola Ferra (25) za 1-1, dobio žuti karton zbog prigovora, Portugalac ga je tom prilikom nadskočio.

Po izlasku s terena pozdravio je više od 2000 pripadnika Armade i ispričavao se, svjestan da je to bilo to od riječkog dresa.

Naime, Smolčić će se iduće sezone pridružiti Kristijanu Jakiću u osvajaču Europske lige Eintrachtu iz Frankfurta, a Riječanima će pripasti oko tri milijuna eura.

Najčitaniji članci