Obavijesti

Sport

Komentari 35

Kapetan se vratio u svoj dom: 'Tablica izgleda ružno, nismo na to navikli. Zvao me i Bjelica...'

Kapetan se vratio u svoj dom: 'Tablica izgleda ružno, nismo na to navikli. Zvao me i Bjelica...'

Sretan sam što sam dio Dinama, kad sam odlazio bio sam siguran da se neću vratiti kao igrač, ali sve se nešto ludo izdogađalo i vratio sam se, rekao je Ademi

VIDEO

Nakon svega pola godine, kapetan se vratio u plavi dom. Arijan Ademi opet će kapetansku vrpcu staviti oko ruke i nastaviti tamo gdje je stao u ožujku ove godine kada je odigrao posljednju utakmicu protiv Dinama. Kada ga je voljeni klub opet pozvao, srce je htjelo nazad. 

Pokretanje videa...

Ademi i Petković 01:26

- Da vam predstavim novog igrača. Ozbiljan momak, možda znate njegov CV, bit će nam velika pomoć. Ja i svi ostali, koji vole Dinamo, znaju koliko će značiti samoj ekipi . Arijane, dobrodošao - rekao je Bruno Petković koji je potpisao novi ugovor do 2025. godine.

Ademi nije skidao osmijeh s lica. 

- Nisam još svjestan da sam tu, trebat će mi par dana. Sretan sam što sam dio Dinama, kad sam odlazio bio sam siguran da se neću vratiti kao igrač, ali sve se nešto ludo izdogađalo i vratio sam se - kazao je Ademi. 

Arijane, izgradili ste ovaj europski Dinamo, sada će igrati Konferencijsku ligu, kakva su očekivanja?

- Siguran sam da ćemo proći skupinu i da ću imati priliku zaigrati u ovom natjecanju na proljeće. Visoka su očekivanja, želimo što dalje ići i mislim da ćemo napraviti dobre stvari.

Zagreb: Petković produžio vjernost Dinamu, modri 'predstavili' Ademija

Kako gledate na situaciju u HNL-u, Hajduk je prvi, dijelite li mišljenje da je pred Dinamom jako teška zadaća?

- Tablica izgleda ružno, nismo na to navikli. Hajduk igra jako dobro, odlična ekipa, ali mi moramo gledati sebe. Ako budemo na nivou i ako budemo pravi, mislim da ćemo mi osvojiti naslov. To je daleko, to je maraton koji će trajati, svaka utakmica je najbitnija i svaka je finale, ne smijemo prosipati bodove. Poštujemo Hajduk.

Zašto ste otišli iz Kine nakon samo pola godine?

- Prva tri, četiri mjeseca bilo mi je odlično u Kini, bio sam opušteniji, gledao sam filmove i serije. Dobar grad i dobar život. Ali kad sam se vratio iz reprezentacije u Peking, već je počelo li-la. Kina je ogromna, ima puno karantena, malo ste doma, putujete po četiri dana, to su minusi. Život je bio jako dobar, ali falio mi je i adrenalin iz Dinama, koliko god bježao od toga, to je u meni. Pojavila se priča za Dubai, zvao me trener Bjelica u Trabzon pa sam se uvukao u to. Ipak, kad sam vidio koliko me ljudi u Dinamu žele i što su spremni napraviti da se ja vratim, trener me zvao i slao mi poruke, osjetio sam da im trebam i da ne mogu ništa drugo reći nego da ću doći - ispričao je Ademi pozadinu povratka na Maksimir.

Arijan Ademi oprostio se od suigrača i navijača

Arijane, sjećate li se posljednjeg gola u HNL-u?

- Je li protiv Hajduka? Odigrali smo fenomenalno, otvorilo se, zabio sam ga i nitko sretniji, pogotovo kada se zabije u derbiju.

U kakvom ste fizičkom stanju i kako ste vidjeli Dinamo u ovom periodu kada niste bili tu?

- Imao sam problem s listom, nisam trenirao sedam dana. Sada sam u boljem stanju, mislim da ću se pokazati u dobrom svjetlu. Dinamo je jako moćan, ali falilo je koncentracije i sreće, a to je onda otišlo u neku negativniju priču.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'