Obavijesti

Sport

Komentari 1

Kapetan Srbije nakon 6 godina napušta Italiju, odlazi i Bušlje?

Jedna od potencijalnih destinacija za Filipovića jest francuski Marseille, koji bi mogao u jedno ljeto stvoriti pravi dream-team budući da je pobjednik Eurokupa, koji je već doveo Andriju Prlainovića, u razgovorima i s hrvatskim kapetanom Androm Bušljom

VIDEO

Dok je vaterpolo, kao i drugi sportovi, još u stanju mirovanja, more oko talijanske luke Genove, točnije u gradiću Pro Recco, prilično je valovito. Od prije nekoliko dana to više nije privremena adresa Ratka Rudića koji je otišao s trenerske pozicije nakon dvije godine, ili malo manje, a vrlo brzo predsjednik Maurizio Felugo našao je zamjenu u bivšem španjolskom izborniku Gabrielu Hernandezu.

Promjene polako zahvaćaju i igrački kadar, u njemu od sljedeće sezone, poslije šest uzastopnih, a čak devet ukupno, više neće biti Filipa Filipovića. Kapetanu srpske reprezentacije istekla je ugovorna obveza, a kako je rekao, i prije je s klubom dogovorio da mu je ovo bila i zadnja.

Gotova misija: Rudić nakon dvije godine napušta Pro Recco
Gotova misija: Rudić nakon dvije godine napušta Pro Recco

- Felugo, Volpi i ja dogovorili smo se da odradim ugovor do Tokija 2020. i da to bude kraj naše suradnje. Ostao je gorak okus zato što sam se zbog ove pandemije virusa korona od Recca oprostio bez titule, bez utakmica, bez borbe, zbog toga mi je najteže. Nisam zamišljao da ću na ovakav način otići - rekao je za Novosti ljevoruki topnik koji je u 188 utakmica zabio 337 golova te osvojio tri naslova europskog prvaka uz osam talijanskog.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Cijelo je ljeto ispred nas. Ima nekoliko zanimljivih klubova u koje bih se htio preseliti. Volio bih da budem u klubu koji ima ozbiljne namjere. Jer ova sezona, koliko god bila naporna, bila je uzalud. Volio bih da se sljedeće godine, gdje god budem igrao, borim za titulu.

Jedna od potencijalnih destinacija za Filipovića jest francuski Marseille, koji bi mogao u jedno ljeto stvoriti pravi dream-team budući da je pobjednik Eurokupa, koji je već doveo Andriju Prlainovića, u razgovorima i s hrvatskim kapetanom Androm Bušljom koji je sada, nakon dolaska Hernandeza u Recco, puno bliži odlasku na jug Francuske nego ostanku na Čizmi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića