Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
307 komentara

Kapetanova tuga: Dariju Srni nakon utakmice umro otac...

Darijo Srna saznao je za tužnu vijest nakon pobjede protiv Turske. Nije se ni vraćao u kamp u Deauville, već je privatnim avionom odletio prema Hrvatskoj

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
307 komentara

Igrao je svim srcem za Hrvatsku, kao i uvijek. No veselje se nakon pobjede protiv Turske na startu Europskog prvenstva u Francuskoj pretvorilo u tugu. 

Darijo Srna nakon utakmice saznao je da je ostao bez oca. 

Otišao s Eura

Uzeir Srna preminuo je nakon utakmice u kojoj je njegov sin vodio Vatrene prema velikoj pobjedi na startu Europskog prvenstva u Francuskoj.

Srna se nije ni vraćao u kamp u Deauville, već je privatnim avionom odletio prema Hrvatskoj. Nije sigurno hoće li igrati u drugoj utakmici na Euru. 

Hrvatsku 17. lipnja čeka Češka...

Foto: 24sata/.hr

Uzeir se rodio u selu Gornji Stopići u BiH, gdje je njegova obitelj živjela do Drugog svjetskog rata nakon čega su morali bježati. 

Uzeir je bio golman, branio je za Sarajevo, Jedinstvo, Čelik, a bio je i Francuskoj. Potom se vratio u Metković gje je branio za Neretvu. U Metkoviću je upoznao prvu suprugu Nadu s kojom je dobio sina Renata.

U drugom braku s Milkom dobio je dva sina, Igora i Darija. 

Uzeir je odmah primijetio da je Darijo taletiran za nogomet. No zbog financijske situacije, nije ga mogao upisati u omladinsku školu Hajduka. No kad su u Splitu vidjeli što može mali Darijo, primili su ga, a Uzeir je u to vrijeme išao raditi u Njemačku kako bi mogao kupiti auto i ići na utakmice gledati svog sina. 

 

Tema: Europsko nogometno prvenstvo: Francuska 2016.

Message