Obavijesti

Sport

Komentari 4

Karlović i Dodig prošli u drugo kolo, Ante Pavić se oprostio

Div sa Šalate Ivo Karlović u prvom kolu Delray Beacha pobijedio je Australca Samuela Grotha 7-6, 6-3, a Ivan Dodig u Marseilleu Albana Olivettija 7-5, 6-2

VIDEO

Ivo Karlović nastavlja s odličnim igrama na američkom tlu. Nakon finala Memphisa prošlog tjedna, ovog tjedna igra na ATP turniru u Delray Beachu gdje je u prvom kolu nakon sat i 13 minuta igre pobijedio Australca Samuela Grotha sa 7-6, 6-3.

U prvom setu odluka je pala u tie-breaku, gdje je bolji bio Karlović i sa 7-4 u 13. igri odnio je set na svoju stranu.

Karlović je na prvu break loptu čekao do osmog gema drugog seta, a onda je tek iskoristio četvrtu za prvi break u meč i vodstvo 5-3. Nakon toga je servis za meč dobio bez izgubljenog poena za konačnih 7-6, 6-3.

Zanimljivo, u cijelom meču Karlović je izgubio samo osam poena na svoj servis. U drugom kolu Diva sa Šalate čeka četvrti nositelj, Južnoafikanac Kevin Anderson.

Dodig prošao u Marseilleu, Pavić ispao

Ivan Dodig pobjedom protiv Francuza Albana Olivettija sa 7-5, 6-2 nakon sat i 36 minuta igre izborio je drugo kolo ATP turnira u Marseilleu.

U prvom setu oba su tenisača držala servis do 11. igre, a onda je Međugorac iskoristio drugu break loptu u setu te poveo sa 6-5. Nakon toga je bez problema odservirao za vodstvo 1-0 u setovima.

Dodig je drugi set nastavio po receptu s kraja prvog jer je odmah oduzeo servis Francuzu, a potom i spasio svoj servis, iako je Olivetti imao čak pet break lopti.

Novi break koji je značio kraj za Francuza Ivan je napravio u petom gemu nakon kojeg je poveo 4-1. Do kraja je dobio svoja dva servisa za konačnih 7-5, 6-2.

Dodig će u 2. kolu igrati protiv pobjednika dvoboja između Nijemca Kamkea i Britanca Edmunda.

U drugom hrvatsko-francuskom dvoboju pobjedu je odnio šesti nositelj Edouard Roger-Vasselin koji je sa 3-6, 7-6 (5), 7-5 bio bolji od našeg Ante Pavića nakon dva sata i 14 minuta igre. Pavić je u tie-breaku drugog seta imao vodstvo 5:4 i dva servisa, ali oba je izgubio, a nakon toga i set. U trećem setu Francuz je break napravio u 11. igri za konačnih 7:5.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi
VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!
NOVI PROBLEMI

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!

Gosti su burno proslavili pobjedu, neki igrači su i pretjerali, a to je razbjesnilo pristaše Fenerbahčea koji su utrčali na parket i htjeli ih pretući