Obavijesti

Sport

Komentari 16

Karlović i Ćorić su izgubili u 1. kolu Mastersa 1000 u Rimu...

Karlović i Ćorić su izgubili u 1. kolu Mastersa 1000 u Rimu...
1

Karlović je ukupno u meču imao tri break lopte, ali ni jednu nije uspio iskoristiti dok je Gulbis uspio iskoristiti 4/9. 'Div sa Šalate' upisao je 23 asa u meču

VIDEO

Hrvatski tenisač Ivo Karlović (ATP-29) izgubio je od Latvijca Ernestsa Gulfisa u 1. kolu ATP-a u Rimu iz serije Masters 1000. Latvijac (ATP-84) je bio bolji nakon dva sata igre rezultatom 6-7, 6-2, 6-3.

Bio je to treći dvoboj Gulbisa i Karlovića i treća pobjeda latvijskog tenisača, koji je slavio 2010. u finalu Delray Beacha te 2015. u četvrtfinalu turnira u Beču.

Karlović je nakon dobivenog prvog seta u tie-breaku odmah na početku drugog izgubio servis da bi ga pri rezultatu 3-1 za Gulfisa ponovo izgubio. U meču je ukupno imao tri break lopte, ali ni jednu nije uspio iskoristiti dok je Gulbis uspio iskoristiti 4/9. 'Div sa Šalate' upisao je 23 asa u meču.

Karloviću je ovo treći poraz zaredom i drugi u prvom krugu nekog natjecanja. Ispao je u polufinalu Istanbula od Grigora Dimitrova da bi ga u prvom krugu Madrida izbacio Denis Kudla.

I Ćorić ispao u prvom kolu

Mladi hrvatski tenisač Borna Ćorić (19) poražen je u prvom kolu Rima od Kazahstanca Mihaila Kukuškina 6-7, 7-5, 6-4. Ćorić je u prilično izjednačenom meču mogao i osvojiti dva seta, ali je izgubio od 87. tenisača svijeta.

U prvom setu Borna je zaostajao 2-4, izjednačio na 4-4, da bi set otišao u tie-break u kojem je Kukuškin zaostatak od 3-5 u poenima pretvorio u konačnih 7-5 i dobitak seta. Drugi set je Zagrepčanin bolje počeo, poveo je 4-0, a potom neobjašnjivo stao i dopustio Kazahstancu izjednačenje (5-5), da bi Borna trećim oduzimanjem protivnikova početnoga udarca u tom setu uspio izboriti treći set. Niti treći set nije prošao bez preokreta, Borna je nadoknadio zaostatak od 2-5, kod 4-5 je spasio i jednu meč-loptu, da bi odmah zatim ponovno izgubio svoj servis i meč.

Bio je ovo njihov prvi međusobni susret.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici koji se igra večeras od 19.30 sati. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti