Obavijesti

Sport

Komentari 8

Karrica iz Dinama stigao kod Tomića, u Rijeku će i Obregon

Karrica iz Dinama stigao kod Tomića, u Rijeku će i Obregon

U Zagrebu sam bio dvije i pol godine, Hrvatska je predivna zemlja i prvi dojmovi u Rijeci su odlični. Vjerujem da ću i ovdje uživati i želim prije svega dati svoj maksimum, rekao je Karrica

Nogometaši Rijeke u ponedjeljak su otišli na desetodnevne pripreme u svoju tradicionalnu ljetnu slovensku bazu, Kranjsku Goru.

Polako se kompletira momčad u dijelu koji je šef struke Goran Tomić označio najkritičnijim: u napadu.

Ganac Prince Obeng Ampem došao je već početkom priprema iz Šibenika, prije polaska u Sloveniju potpisao je i mladi Dinamovac Bernard Karrica; time su ojačane bočne napadačke pozicije.

A uskoro će bijeli riječki dres obući i sjajni Kolumbijac iz Varaždina Jorge Obregon. Ostali su još samo detalji do konačnog dogovora o transferu pa će Tomić tako dobiti i novu 'devetku' za novu sezonu.

Bernard Karrica je u Rijeku stigao kao slobodan igrač iz Dinama. U ponedjeljak je odradio liječnički pregled i potpisao ugovor.

- Jako sam zadovoljan što sam došao u Rijeku. Rijeka je veliki klub u Hrvatskoj, i nadam se i vjerujem, da ćemo ostvariti dobre rezultate. Dat ću svoj maksimum da pokažem sve što znam i da opravdam povjerenje koje mi je klub dao  - rekao je Bernard Karrica po dolasku u Rijeku.

Karrica se najbolje osjeća na poziciji lijevog krila, a iz redova Rijeke poznaje Roka Jurišića s kojim je dijelio svlačionicu u Dinamu.

- U Zagrebu sam bio dvije i pol godine, Hrvatska je predivna zemlja i prvi dojmovi u Rijeci su odlični. Vjerujem da ću i ovdje uživati i želim prije svega dati svoj maksimum - rekao je Karrica koji će se priključiti ekipi na pripremama u Kranjskoj Gori.

- Priključit ću se odmah ekipi, na meni je da naporno radim i da pokušam izboriti svoje mjesto u ekipi - rekao je Bernard Karrica.