Obavijesti

Sport

Kaštela se opraštaju od Livajina oca, poznat je termin ispraćaja: 'Potezi mu se još prepričavaju'

Kaštela se opraštaju od Livajina oca, poznat je termin ispraćaja: 'Potezi mu se još prepričavaju'

Izvodio je "štipalice" prije svih, osvojio sve živo na male branke i u više navrata uspješno branio titule, pišu na stranici turnira Prvenstvo na male branke iz Kaštel Lukšića, gdje će biti sprovod

VIDEO

Milan Livaja, otac najboljeg nogometaša Hajduka Marka Livaje (29), tragično je preminuo u noći na nedjelju u 57. godini u prometnoj nesreći u Kaštel Sućurcu, a njegov sin je usprkos tragediji smogao snage i odigrao derbi protiv Osijeka, gdje je zabio u porazu 2-1 u Gradskom vrtu.

Pokretanje videa...

Otac Marka Livaje poginuo je sinoć u teškoj prometnoj nesreći VIDEO

Stranica turnira Prvenstvo svita na male branke iz Kaštel Lukšića na Facebooku se emotivno oprostila od tate Livaja.

"Jedan od najboljih i najtrofejnijih igrača turnira svih vremena! Čovjek čiji se potezi i dan danas prepričavaju, koji je uveo neke nove standarde i dimenzije na poziciji golmana i izvodio "štipalice" prije svih, osvojio sve živo na male branke i u više navrata uspješno branio titule, o čijem se partnerstvu sa bratom po balunu Pikolom još uvijek priča u superlativu jutros nas je prerano napustio", napisali su.

"Teško je uopće zamisliti turnir bez njegovog prisustva i onog zaraznog osmijeha kojim je svaku večer ispunjavao Lukšićku arenu. Bez njegovih savjeta sa tribine koji su često bili spasonosni pojedinim ekipama koje bi se pogubile i počele srljati. Bez komentara i analiza, podbadanja i zafrkancije ove uvijek raspoložene ikone.

Iskrena sućut obitelji i prijateljima, a našem dragom Livome Bog neka daruje mir i pokoj vječni. Počivao u miru Božjem. 🙏♥️"

Posljednji ispraćaj i pokop Milana Livaje bit će u utorak, 30. kolovoza u 17 sati na mjesnom groblju Svih Svetih u Boruću u Kaštel Lukšiću.

Podsjetimo, do nesreće je došlo na brzoj cesti u Kaštelima oko 1.22 ujutro. Prema izvješću DORH-a, Livajin otac na motociklu je vozio u suprotnom smjeru iz pravca Solina prema Trogiru kad se sudario s 20-godišnjim vozačem automobila na sjevernoj kolničkoj traci. Poginuo je na mjestu, a dežurna zamjenica općinske državne odvjetnice naložila je obdukciju tijela, toksikološko vještačenje sudionika nesrće i izradu prometno-tehničkog vještačenja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti