Sport

Komentari 21

Katalinić: Davor je veliko ime i nisam ga htio praviti budalom

Katalinić: Davor je veliko ime i nisam ga htio praviti budalom

Davor je jedan od najkorektnijih nogometaša u HNL-u, uvijek se javi kad ga zovete, ali jučer je imao ugašen mobitel. Očito je Vugrinca jako pogodila ova odluka

Šefe, pa što mogu? To je vaša odluka, rekao mi je Davor Vugrinec nakon što sam ga obavijestio da na njega više ne računam, javio nam se jučer Ivan Katalinić, trener Slaven Belupa.

Legendarni trener otpisao je legendarnog igrača samo desetak dana prije početka prvenstva. Bruka koprivničkoga kluba.

- Odlučio sam se za mlade igrače - kaže Katalinić i pojašnjava:

- Vugrinec to više ne može pratiti. Treba znati kad treba stati. Ja sam odlučio da nam ne treba. Da mi može pomoći, sigurno bih ga ostavio u momčadi.

Katalinić tvrdi da jako poštuje lik i djelo Davora Vugrinca.

- Nisam ga mogao koristiti samo 10-15 minuta. To bi doista bilo suludo. On je ipak veliko ime i nisam ga htio praviti budalom - rekao je Ivan Katalinić.

Vuga na leđima ima 38 godina, nabolji je strijelac u povijesti HNL-a sa 136 golova. Prošle je sezone unatoč godinama bio jedan od najboljih igrača Slaven Belupa i nije zaslužio ovakakav tretman. 

On je jedan od najkorektnijih igrača u HNL-u, uvijek se javi kad ga zovete, ali jučer je imao ugašen mobitel. Očito je Vugrinca jako pogodila ova odluka. I on se vjerojatno pita kako dalje. Karijera mu traje 21 godinu, a ljubitelji nogometa u komentarima žele da veliki majstor i dalje igra. 

Najčitaniji članci