Obavijesti

Sport

Komentari 67

Katalinić: Englezi bi sad mogli godinama biti najbolji u Europi

Katalinić: Englezi bi sad mogli godinama biti najbolji u Europi
1

Navijač sam Liverpoola i zbog toga ću mu dati prednost u finalu. Salah i Firmino bit će spremni za taj susret i Kloppova momčad sigurno će biti u prednosti, rekao nam je Branko Strupar

VIDEO

Ivan Katalinić na Otoku je branio od 1980. do 1983. godine. Bio je na golu Southamptona i dobro poznaje engleski nogomet.

- Drago mi je da ćemo imati englesko finale. Obje momčadi su potpuno zasluženo došle do Madrida - počeo je Katalinić i nastavio:

- Liverpool je puno ulagao. Nije nikakvo čudo što je drugu godinu zaredom ušao u finale Lige prvaka. Oni su po meni bili među najvećim kandidatima za finale. Iznenadilo me to što su dva engleska kluba u finalu, ali oni su sad ipak najbolji.

Pogledajte video:

Pokretanje videa...

00:41

Katalinić smatra kako ponovno dolaze godine engleske dominacije.

- Tottenham godinu i pol dana nije doveo niti jednog igrača. Nije tu bilo pojačanja, a ipak su u finalu. To je jedna uigrana momčad, nisu ulagali kao Liverpool, a svejedno su došli do finala. Tottenham je momčad u kojoj igra puno Engleza, daju najviše engleskih reprezentativaca. Vodi ih sjajan trener. Mauricio Pochettino doista je izvukao maksimum iz ove momčadi - kaže Katalinić.

Engleske momčadi igrale su finale i 2008. godine. Manchester United je nakon penala pobijedio Chelsea.

- Eto, morali su na novo zajedničko finale čekati 11 godina, a mogli su United i Chelsea biti u finalu i 2009. da sudac nije oštetio Chelsea protiv Barcelone. Sad bi Englezi opet godinama mogli dominirati. Pa finale Europske lige mogli bi igrati Chelsea i Arsenal. I to  dovoljno govori o snazi otočkog nogometa - završio je Katalinić.

Strupar: U Engleskoj igraju najkvalitetniji igrači, pa tamo su sami reprezentativci

Branko Strupar na Otoku je bio od 1999. do 2003. godine. Igrao je za Derby County. 

- Ipak je u Engleskoj najteže igrati, to je činjenica. Tamo u prvenstvu nema laganih utakmica. Pa pogledajte samo kako je Liverpool dominirao protiv Barcelone i Tottenham protiv Ajaxa u drugom poluvremenu - rekao je Strupar i dodao:

- To je sve zbog toga što je nogomet fizički najzahtjevniji na Otoku i zbog toga što tamo ima najviše kvalitetnih igrača. Tamo su reprezentativci i velikih i manjih država. Da biste dobili radnu dozvolu, morate biti reprezentativac. 

Strupar očekuje sjajno finale u Madridu 1. lipnja.

- Navijač sam Liverpoola i zbog toga ću mu dati prednost u finalu. Očekujem odličnu utakmicu. Liverpoolu će se vjerojatno vratiti Salah i Firmino i zbog toga vjerujem u trijumf Kloppove momčadi - kaže Strupar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe