Obavijesti

Sport

Komentari 148

Kauriju naslov, Tonći Kukoč s porukom za HNS: "Gotovo je"

Kauriju naslov, Tonći Kukoč s porukom za HNS: "Gotovo je"
8

Više od pet tisuća gledatelja na Gripama uživalo je u malom nogometu, a pehar za pobjednika "Četiri kafića" ostao je u rukama Kaurija, koji je slavio i prošle godine

VIDEO

Trinaesto izdanje humanitarnog malonogometnog turnira "Četiri kafića - memorijal Dino Petrinović" privuklo je na splitske Gripe preko 5.000 gledatelja, koji su vidjeli lijep nogomet i pobjedu Kaurija, koji je u finalu slavio nad Temperom 5-2.

Najboljim igračem i strijelcem turnira proglašen je igrač Tempere Tonći Kukoč, koji je izazvao ovacije publike nakon što je skinuo dres i ostao u crnoj majici s prekriženim logom HNS-a.

- Ovo je između mene i njih, bolje rečeno, između mene, 500.000 ljudi i njih. Oni koji trebaju shvatiti ovu poruku, shvatit će je, a što se tiče izbornika Nike Kovača, ja sam uvjeren da će me on pozvati kad-tad u reprezentaciju - rekao je Kukoč, koji je u prvi plan ipak želio gurnuti humanitarni karakter turnira.

Važno je da se skupi što više novca za one kojima je to potrebno. Sve ostalo je u drugom planu, pa tako i naš poraz u finalu, valjda će drugi put biti bolje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Vuković u svađi s "crvenima"

Jednako oštar bio je i najbolji golman Andrija Vuković, kojem se njegov Split ispriječio u namjeri da pređe u Hajduk. "Crveni" ga žele prodati u Tursku.

- Konkurencija je bila jaka, ponosan sam na nagradu. Ali i na moje suigrače koji su donijeli pobjedu, te na publiku koja je podržala humanitarni turnir - komentirao je Andrija, a onda o nastavku svoje karijere rekao:

- Zna se gdje ću nastaviti karijeru. Nismo glupi ljudi, zna se da je moja želja prelazak u Hajduk, i učinit ću sve da se to i ostvari. U Tursku ne idem, ne želim ići tamo ispasti iz lige za sav novac ovoga svijeta. Splitu sam dao šest godina života, sada očekujem da mi to vrate na jedan normalan način. Borim se i borit ću se iz dana u dan, do posljednje kapi krvi, da mi se ostvari ta želja i ovo ne govorim zato što sam vruć, nego to kuha u meni dva mjeseca. Ili će biti po mome, ili neće biti nikako. Poštujem da su se oni odlučili za Zagorca, koji je po meni među tri najbolja golmana u državi, ali tražim da se poštuje i moja želja, da me se pusti u Hajduk.

Radošević obranio penal Pranjiću

U prvom polufinalu Tempera je slavila protiv Baolija tek nakon izvođenja kaznenih udaraca, Ivica MornarStanko Bubalo i Tonći Kukoč su zabili za Temperu, dok je golman Božidar Radošević obranio šut Daniela Pranjića

U drugom polufinalu golovima Ivana Runje i Josipa Božinovića Kauri je slavio protiv Tropica, za koga je zabio Marko Livaja. Publika je posebno srdačno pozdravila Ivana PerišićaMarija Pašalića i Nikolu Kalinića, te "staru gardu" igrača Hajduka Ivicu MornaraStanka Bubala i Milana Rapaića.

Zvižduci za Avu Karabatić

U poluvremenu finalne utakmice od nogometa se oprostio Siniša Alebić, nakon koga je na teren izašla Ava Karabatić. Pokušala je izvesti jedan od svojih hitova, no dočekana je brojnim zvižducima. Gledatelji su se odobrovoljili tek kad je Ava uzela loptu i zapucala prema golu Andrije Vukovića.

- Moj nastup nije planiran, drago mi je da su mi organizatori omogućili da svojim dolaskom podržim ovaj humanitarni turnir - rekla je Ava.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 148
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu