Obavijesti

Sport

Komentari 14

Kazne za polovicu HNL-a: Opet je najteže prošao - Hajduk...

Kazne za polovicu HNL-a: Opet je najteže prošao - Hajduk...

Hajduk je klub koji redovito puni blagajnu HNS-a. Samo ove sezone su platili 242 tisuće kuna. Prošle sezone taj iznos je išao do gotovo milijuna kuna

VIDEO

Prethodno kolo HNL-a donijelo nam je pregršt uzbuđenja. Prvo je Osijek u Gradskom vrtu srušio Dinamo pa je Hajduk prosuo dva gola prednosti i na kraju se spašavao poraza od Lokomotive (2-2). I kako to obične ide, nekoliko dana kasnije uslijede 'čestitke' od HNS-a koje znače pražnjenje blagajni. 

Pokretanje videa...

Hajduk i Dinamo remizirali na Poljudu 01:41

Disciplinski sudac SuperSport Hrvatske nogometne lige, Alan Klakočer, donio je odluke o kaznama iz utakmica 15. kola. Nakon masne kazne od 110 tisuća kuna za derbi protiv Dinama, Hajduk je ovaj put prošao puno blaže. Ali i dalje s najvećom kaznom. Kaznu je dobilo čak pet klubova, što je polovica HNL-a.

Zagreb: Utakmica 15. kola SuperSport HNL-a između Lokomotive i Hajduka

- HNK Hajduk kažnjen je s 20.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) gostujućih navijača tijekom utakmice Lokomotiva - Hajduk. Gostujuća navijačka skupina Torcida (1129 pripadnika), smještena na istočnoj tribini, u 62. minuti pali jednu baklju koja je dogorjela na istoj tribini te u 72. minuti pali oko 25 baklji, od kojih je devet bačeno u teren za igru zbog čega je igra prekinuta u trajanju od jedne minute.

Hajduk je klub koji redovito puni blagajnu HNS-a. Samo ove sezone su platili 242 tisuće kuna. Prošle sezone taj iznos je išao do gotovo milijuna kuna. 

Kažnjeni su i Lokomotiva, Rijeka, Osijek te Dinamo. 

Navijači na stadionu Maksimir tijekom utakmice između Dinama i Milana

- NK Lokomotiva kažnjen je s 10.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) gostujućih navijača tijekom utakmice Lokomotiva - Hajduk. 

HNK Rijeka kažnjen je s 8.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) domaćih navijača tijekom utakmice Rijeka - Istra 1961. Od strane navijača Armade u 61. minuti zapaljene su tri dimne kutije i 11 baklji.

- NK Osijek kažnjen je s 8.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) domaćih i gostujućih navijača tijekom utakmice Osijek - Dinamo. U 56. minuti na sjevernoj tribini gdje je bilo 530 pripadnika BBB-a zapaljeno je 10 baklji, od kojih su dvije bačene na tartan stazu. U 60. minuti na istočnoj tribini gdje je bila navijačka skupina Kohorta zapaljeno je pet baklji i četiri dimne kutije koje su izgorjele na tribini.

- GNK Dinamo kažnjen je s 8.000 kuna i zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) gostujućih navijača tijekom utakmice Osijek - Dinamo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu