Obavijesti

Sport

Komentari 3

Keane može tražiti klub; Niko, Giovani i Bentley na odlasku

Keane može tražiti klub; Niko, Giovani i Bentley na odlasku
1

Tottenhamov kapetan i igrač s najvećom plaćom Robbie Keane upozorio je Harryja Redknappa da u siječnju namjerava napustiti klub, a trener mu neće raditi probleme

VIDEO

Kapetan Tottenhama Robbie Keane (30) poručio je menadžeru Harryju Redknappu da želi napustiti klub već u siječanjskom prijelaznom roku, piše The Mirror.

- Razgovarao sam s njim. Mislim da želi otići jer želi igrati. Nije navikao na situacije u kojima sjedi na klupi. Cijelu svoju karijeru igra redovito i želi tako nastaviti. Mogao bi ostati u klubu, jednostavno sjediti na klupi i dobivati plaću, ali to nije u njegovom stilu i on želi igrati. Radi naporno svaki dan, pokazuje sjajan stav i želi igrati - rekao je Redknapp.

Keane je ove sezone dobio priliku u tek pet premierligaških utakmica, a prošlog vikenda u susretu protiv Liverpoola (pobjeda Tottnhama 2-1, op.a.), Redknapp ga uopće nije uvrstio u kadar, iako nije bio ozlijeđen.

- Igrali smo protiv Liverpoola i odlučio sam se uz Van der Vaarta u vrh staviti Croucha. U rezervi su mi bili Defoe i Pavljučenko, a nisam mogao imati čak tri napadača na klupi. Stoga sam morao izostaviti Robbiea, što mi je bilo jako, jako teško, pogotovo kada poštujete nekoga zbog njegovog umijeća.

Kao najvjerojatnija nova Keaneova odredišta spominju se Aston Villa i MLS momčad Vancouver Whitecapsa.

- U svakom slučaju to ne bi bila posudba. Ako dođe do posla, bit će riječ o stalnom transferu. Za nekoga bi to bio sjajan posao - dodao je Redknapp o igraču koji je boje Tottenhama branio između 2002. i 2008., te ponovo od veljače 2009. do sada nakon polusezone provedene u Liverpoolu.

Keane je tako još jedan igrač koji će vjerojatno napustiti White Hart Lane u siječanjskom prijelaznom roku uz hrvatskog reprezentativca Niku Kranjčara, koji je također nezadovoljan minutažom koju dobiva u Spursima. Nezadovoljni su i David Bentley te Meksikanac Giovani dos Santos te bi, ne odluči li Harry drugačije, i oni vrlo lako u siječnju mogli promijeniti klub.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti